Bekar bir erkekle iki cocuklu kadin

Genelde isten normal hayattan bahseder..cinsellik konusmaz hatta eski kiz arkadasinin cinsel beklentileri oldugu icin kzi terk ettigini falan soyledi..gorunustede utangac icine kapanik biri gibi
kuyruklu yalan.

Acle edip yanlis karar vermekten korkuyorum diyor..insanlar tanimadan evleniyor sonra bosaniyorlar diyor bide ev borcuna girecegi icinde endiseli sanirim
Hem senden iyisini bulamayacağına emin
Hem de senin yanlış bir karar olabileceğini düşünüyor
Yok ben iyice huylandım

Soyledimmi saniyorsun daha neler neler saatlerce konustugum oldu..dinlemek istiemiyor bu konulari iyi dusun iyi seyler olcak diyor.hakaretler beddular demedigimi birakmadim.seviyorum senden daha iyisini bulmadim bulamamda diyor

O kdr hakaret beddua ettin ve adam seni seviyorum vaz gecmem mi diyor hala? Bir iliskiniz bile olsa sağlıklı olacagini düşünmüyorum. Ayrica yeni bosanmissin kafani dinle. Ararsa acma. Gelme dukkanima yoksa polise veririm rezil olursun de gekirse polisede sikauet et. Bir insani kendinen uzak tutmak zor birsey degil yani.

Haklisin tatlim orasi oyle.. ama bu kadinda hoslaniyorsa ve eninde sonunda kari koca gibi olacaklarsa nikahli olur diye doyledim.. ama dedigini atlamisim ilan etmek gerekir.. zaten nikahin amacida odur!

Simdi birde olay suki iki kisinin birbirinden beklentisi.. hani alan razi veren razi mantigiysa baska.. ama bu kadin evlilik dudunurken herif tem seferlik birsey dusunuyorsa o zmn bu kadin cok uzulur..

Anlamadigim sey ise.. istemem deyip deyip ik a edilmesi.. ben istemiyorsam herife bi laf koyarim bi ters bakis atarim bu daha yanima yaklasamaz.. ancak bende istiyorsam ikna edebilir beni.. bu yuzden konu sahibi sucu karsinin israrciligina atiyor gibi..

Dini nikah da resmi nikah da kadinin haklarini korumaya yonelik hukumler icerir.. Gunumuzde din alimleri de resmi nikahi şart koşuyor, cunku dini nikah da evliligi saglasa da, haram-helal açısından gecerli olsa da bitmesi durumunda ozellikle maddi yaptirim açısından sıkıntı çıkıyor günümüzde.. Oyle kalleş insanlar var ki.. Elde resmi belgeler varken bile neler yapiyorlar..
Bi de dedigin gibi, dini nikahi kullanmaya calisanlar cok fazla..
O nedenle resmi ve dini nikah, ikisi de yapilmali.. Tabii guvenilen kisiyle..

Yalnız dini nikahı imamlar kıyamıyor, kadılar kıyıyordu, imam nikahı olayı Osmanlı dönemindeki bir uygulamadan kaynaklanıyor ve aslında o dönemde de tam geçerli bir nikah olarak kabul edilmemiş, tekrar kadılara kıydırılırmış nikahlar. Kanunda yasak olmasa da imamların kıydığı nikah dini nikah değil. Bir nikahın geçerli olabilmesi için aleniyet gerekiyor dini olarak da ve bunu da resmi nikah sağlıyor günümüzde.

O konuda anlastik arkadasla.. ilan edilmedikten sonra bi anlami yok dogru..

O konuda anlastik arkadasla.. ilan edilmedikten sonra bi anlami yok dogru..
Orada bir püf noktayı belirttim ben de ayriyetten, imamların dini nikah kıyma yetkisi olmadığını pek çok kişi bilmiyor. Gerçek dini nikah kadı önünde kıyılandır, yani şimdiki resmi nikaha denk düşüyor denilebilir.

Dogrudur.. bizim resmi nikahimiz vardi dini nikahimiz kiyildiginda zaten..yoksa imam kiymam demisti :)

benim yaşım daha küçük istemediğim herifi postalayabiliyorum yanıma yaklaştırmıyorum siz 2 çocuklu koskoca kadınsınız bunu beceremiyorsanız o çocukları babasına verin bari öyle saçma iş mi olur sizin davranışlarınız çok absürt ne demek istemiyorum o geliyor ya ? ee o zaman başka bi adam daha böyle yapsa başka biri daha yapsa napcanız 3-5 adam olunca ?

dükkana girdiğinde çıkar mısınız diyeceksin telefon numaranı nerden biliyor hayırdır ? arıyosa açmayacaksın olmadı mı adam demek ki sapık polise ihbar edeceksiniz ben böyle saçmalık böyle pasiflik görmedim ayrıca

adam utangaçmış bilmem neymiş ulan adam yanıma gelecek konuşacak o konuşma muhabbet artık nasıl bir muhabbetse eski kız arkadaşıyla cinsellik yüzünden ayrıldığını falan söyleyecek hoşşşt bu adam utangaç falan değil siz de kandırılmaya çok musait bir kadınsınız bu pasifliğinizle çocuklarınız zarar görmese bari

Acle edip yanlis karar vermekten korkuyorum diyor..insanlar tanimadan evleniyor sonra bosaniyorlar diyor bide ev borcuna girecegi icinde endiseli sanirim
mezhep farkı
aile karşı
ev borcu
sen iki çocuklu dul kadın
o bekar
ev borcuna girecekmiş
vs vs

ev borcu en az 10 sene. 10 sene flört mü edeceksiniz?

ayrıca borcu olmayan mı var?

adamın her sözü bahane. evlenmeyelim ama cilveleşelim diyor.
açık açık seninle gönül eğlerdirmek istiyorum diyecek kadar aptal değil kimse.

ayrıca o sessizlik, utangaçlıktan değil seni ürkütmemek için ağırdan alıyor.

çevrenin dediği kadar iyi biri olsaydı çoktaaan evlenirdi.

Ne istiyormuş senden bunu sor o zaman ben senin gönül eğlendireceğin bir kadın değilim de
İki tane çoçuğun var aynı mahalledesiniz sevmediğin özelliklerini beğenmediğin bir erkeğe güvenip konuşma boş yere dedikodunu çıkarma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…