Bekar bir erkekle iki cocuklu kadin

Flört etmeyi düşünmem demişsiniz ama adamla görüşüyorsunuz umutlanması çok doğal.
Evlilik olursa diye gorusecek iste.Evlilik disi iliski uygun gormuyor belliki konu sahibi.

Bende oyle dusuyordum yaklasik bir aydir konusuyorum guvenmeye basladim sanirim
Muhatap kisi evlilik yonunde guclu bir sekilde gelmedikce umut baglamama taraftariyim.Bahsettigim arkadas hep supheli yaklasarak ilerledi evlilige.Benim de mantiki katkilarim oldu aynen boyle.Ben biliyorum yapamiyorum:)Neyse..Cunku ucuncu evliligi olacakti(ucu resmi ama biri ayni evde degildi).
Ve arkadasim kolay atabilen mantikli bir arkadas.Onun oyle bir yararini gorduki.Bak birkac kere bunla bozustular ev hali.Hamile haliyle adama, adam olmuyosan bosaniriz dogan cocugu da sana veririm dedi(blof degil verecekti cunku oncekini dogumundan beri tek basina yetistirirken cok aci cekmis).Adam kuyrugunu kistirdi.Hep ozurle baristilar.Yani demem o ki duygusalligi kenara birakacaksin.Yapabilirsen.Bu asamada begeni durumu giriyor sahsen.Ama benim bu arkadasta zerre duygusallik yok:)Imrenmiyorum degil.Valla bizde bu duygusallik varken daha cok kaybederiz.

Son düzenleme:
Sen daha iyi bilirsin ama bu adamın niyeti hiç iyi değil. Ne demek evlenmeyi düşünmüyor? Bunu bir sorgula bence..görüşmeyi kes ve bir daha gelirse kov. Çünkü toplumda böyle kurtlar ne yazık ki çok.

Aynen boyle dusunuyordum ama adam cok inatci dedigim dedik biri kolay sevmem sevdigimden vazgecmem diyor onun inadi sabri tum tum dusuncelerimi degistirdi
Siz zaten bu adamı kabullenmişsiniz. Buraya da fikir almak için değil kendinizi kandırmak için konu açmışsınız.
Herkes diyor adam tekin değil kızlarını düşün diyor daha ne desinler.. Koşarak kaç bu adamdan diyoruz.
Yok şöyle yaptı etkilendim. Şöyle etti etkilendim diye bahaneler öne sürüyorsunuz.
Kız cinsellik istiyormuş ama bu istemiyormuş ayrılmış bu sebepten.. Bak sen?

İnsan ayrımı yapmıyorum baştan söyliyeyim fakat şu şekilde anlatayım yöresel farklılıklar evliliklerde bir yerden sonra sıkıntı yaratıyor çünkü her yörenin kendine özgü bir örf adeti var karşı taraf buna uyum sağlamakta zorlanıyor, devamında kavgalar eksik olmuyor. Eğer yanlış anlamazsanız iki kızınız varmış onlara zarar verebilecek erkek cinsinin en sonuncusu babalarıdır ne kadar kötü olursa olsun.. Bu yüzden atacağınız adımlarda kalbiniz mantığınızın önüne geçmesin

Kiz arkadasinin cinsellik istedigini kendinin istemedigi.Cok inanmadim.Bunu konusacak kadar ilerlediniz mi.Ama bu verilerle hemen kesip atmak istemiyorum.Biraz daha veri ve zaman gerekli bana gore.Kizi olup evlenen ve mutlu olan biliyorum etrafta biriki tane.Birisi akrabasi ama.Tedbir..

Daha önce hiç evlenmemiş birinin dul ve 2 çocuklu bir kadına yaklaşması bence hiç normal değil..

Ama illa olacak degil.Iyi ornekler de var.Bak aklima bir tane daha geldi kucuk kizi varken cocuksuz bir adamla evlenen.Duygularina kapilmadan iyi baba olur mu ilk once bakmasi gerekiyor.Tabi ondan once adam evilik dusunuyor mu?Yoksa firsatci mi?
Aslinda cocugu olan kadin icin eniyisi cocugu olan adam.Belki halden anlar.Oburu anlamayabilir ilgilendigi kadina karsi firsatciligi daha kolay dusunebilir.
Cocuk acisindan tek risk cinsel istismar baska bir fark gormuyorum.Erkekler daha rahat oldugu icin cocugu kiskanmaz genelde ,kadinlarda da kiskanma daha cok gorulur.

Son düzenleme:
Ben bunu cocuklar icin daha kotu buluyorum
Benim annem olsa yuz kizartici bulurum.Annem hakkinda deseler ki boyle yapiyordu Ama evlenmesi farkli.Kanunlu kitapli sorumluluklu is.Bir adamin oyuncagi olmamis olmasi benim icin daha onemli olur o cocuk olsam..Aile olma yuva olma meselesi araya giriyor.Kutsallik giriyor.Cocuklara da baba figuru lazim belki.Bilmiyorum cocuklar babalariyla gorusuyor mu?Gorusuyorsa da iki babasi olacak.Bence boyle.Daha farkli dusunmem mumkun degil.Kimsenin a oyle dusunme demesine gerek yok boyle bende.Bilemiyorum ya.Umarim ne zanaa ne cocuklari uzulmesin.

madem etkilendiniz, evlenmeseniz bile arkadaşlık kurabilirsiniz. sonuçta ikiniz de bekarsınız ve bildiğiniz gibi bu duygular kolay hissedilmiyor.

seni mutlu edip etmemesi önemli değil.
çocuklarını mutlu edebilecek biri mi? sorumluluk alabilir mi? bşakasının çpcugunu sahiplenebilir mi? zor bence.

Genelde isten normal hayattan bahseder..cinsellik konusmaz hatta eski kiz arkadasinin cinsel beklentileri oldugu icin kzi terk ettigini falan soyledi..gorunustede utangac icine kapanik biri gibi
Offf şaka mı bu ?Bilmem kaç yaşına gelmiş adam kız arkadaşının cinsel beklentisi var diye terk etmismis.Hayir günah filan gibi düşünüyorsa flört etmesi size asılmaya çalışması da günah.
Günah boyutunu düşünmüyorsa aseksüel o zaman ya da cinsel işlev bozukluğu var.
Ya da en kötüsü büyük bir yalancı.
Şu yazdığınızı okumadan once ayu dedim ne hoş adam şans verin mutlu eder sizi belki yazacaktım ama ihh yok bu adam olmamış.

Cok haklisin ayni dusuncedeydim ama inatla senden vazgecmem diyor
Onun vazgecmemesi mi önemli yoksa sizin ne düşündüğünüz ne istediğiniz mi ?
Gerçekten kibar saygılı bi adamsa istemediğinizi söylediğiniz zaman sizden uzak durur bence.
Kene gibi de yapışmaz.

Kesinlikle bu kadar mükemmel bir adam olsa çoktan kadınlar kapardı.
Hicbir sorunu yoksa cinsel acıdan problemleri vardır.
Ben de bu zamana kadar evlenmemiş veya uzun ilişki yaşamamış adamlara önyargıyla bakıyorum malesef.

Ben de zaten cinsel istismardan dolayi yazmistim. Cok örnekler görüp duyuyoruz bu konuda. Hic beklenmeyen kisiler tarafindan oluyor, birinci derece akrabalar vs. o yüzden bu konuda insanlar kapali kutu gibi nasil anlasilabilir ki. Kendi kizlari olan bir erkeklerin bu konuda duyarli olacagini düsünüyorum yoksa toplum olarak da erkeklerin kendinden 20 yas kücük bir kadinla olmasini sorun etmiyoruz. Kan bagi da olmadigindan vicdan olarak cok rahatsiz da olmayacaklardir.

Tulipa, tek risk,ama tam bir risk farkındamısınKıskanma da oluyor ayrıca,erkekler eşleri doğum yaptığında bile triplere giriyor bazen,başka bir çocuğa ne kadar anlayış gösterebilir,anlıyorum oldurmaya çalışıyorsun da

Bi insan evlenir de boşanır da. Boşanmış kadın olmak ayrıdır, boşanmış ve çocuklu bir kadın olmak ayrıdır. Kaldı ki sizin kız çocuklarınız var. Çoook dikkatli olmanız, çevrenize kimseyi yaklaştırmamanız lazım. Anne kedileri bilir misiniz? Yavrularının 2 metre yanına yaklaştırmazlar. Öyle olmanız lazım. Devir kötü, erkekler tehlikeli..
En yakın kız arkadaşım, boşandı bir de oğlu var. Adamın biri buna açılıyor, seni şöyle seviyorum senin için şunları yaptım falan. Arkadaşım da vakit geçirmek amaçlı yemeğe falan gidiyor, adamın ilgisi 10 numara. E kadınız nihayetinde, yalnızlık ta Allah'a mahsus.. Neyse öyle böyle zaman geçiyor, derken birlikte oluyorlar. Ertesi gün ortada adam yok.
Bir de en tehlikelisi sizin evli olduğunuzu bile bile bunu yapıyor. Niyetini çok mu öğrenmek istiyorsunuz? Fake bir hesap açın face kullanıyorsa işletin adamı, bu kadar basit. Ya da gidip hususi bir hat bulun whatsapptan işletin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…