Bekar bir erkek Evli Kadına Aşık Olabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

POWERHACK

Powerhack
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2014
14.662
13.280
298
-Selam Kızlar konuyu açtım çünkü dün kayinvalidem bize geldi oturduk kaynimdan söz açıldı.
Kaynim dediğim dedik annemle babama kök sokturen kavgacı biri neyse.
Dedim anne Erhan nasıl dedi iyi elif ama başımız dertte gene ne oldu vs felan derken is yerinde birine aşık olmuş ki evlenemem ben evlilik saçmalık diyen biriydi 22 yaşında.
DediM anne olucak genç adam ama şaşırdım kimseyi istemedi dedim günü birlik ilişkilerinden başka.
Dedi öğle değil kız kız değil meğer kadın evliymis 25 yaşında 1 kız çocuğu varmış eşiyle bosanmamis ama boşanmak için zaman kolluyormus vs.
Duyunca şoka girdim.
Kaynima 4 ay sonra kacalim demiş .
Kaynimda aydina gideriz kimse bulamaz bizi demiş.
Anneme anlatmis annem ağlıyor sinirleniyor.
Işın kötü tarafı kocası duysa kaynimi vurur.
Babaya soyluyemiyoruz yeni baypass oldu ölümden döndü doktorlar stres yasak bir daha kalp krizi durumunda kaybedebiliriz dedi.
Eşime soyleyemem yani abisine eşim döver aşırı sinirli özellikle böyle konulara tahammulu olamaz.
Zaten annem sikistirdi Sakin elif orhan a söyleme Erhan i mahfeder dedi.
Ne yapsak ne etsek bilemedik kadın ağlıyor sürekli oğlumun başı yanicak diye.
Nasıl bir olaya düştük bilemedik.
Fikri olan varsa yazsın annem is yerinde gizlice patrona anlatmayi düşünüyor patron kovsun diye.
Bizimki çünkü kaptirdi kendini telde sürekli askimli cicimli sen merak etme kacicaz vs diye konusuyormus annem duymuş hep
Midem bulandı kadının yaptığına bizimkininde kadının evli olup ve kızını kabul etmesinden :/

Kadına kaynını kötüleseniz mesela,birisi yapabilir bunu iş yerinde..

KVniz dövünmek yerine oturup oğlu ile bir konuşsa. olayın boyutunu öğrense.
Mantıklı bir yöne çekmeye çalışsa. En azından kaçma fikrinden vaz geçirse ve resmi boşanma olana kadar görüşmelerinin herkes için kötü olduğundan bahsetse belki işe yarar.

kaynının elini ayağını bağlayıp bir yerde saklayın, telefonundan da o kadına bitti artık beni arayıp sorma yazın
yemeğini suyunu verirsiniz arada wc ye götürürsünüz çünkü başka çare yok, kendini yakacak yoksa
not: dalga geçmiyorum, en mantıklısı bu

İsim vermeseydiniz keşke ifşa falan olmayın şimdi.
Gerçekten de mide bulandırıcı.
Kadın nasıl telefonda bu şekilde konuşabiliyor evliyken.
Ne midesiz insanlar var ya daha 22 yaşında, yazık.

Anlatmaz olur mu her gün söylüyor olum yapma etme baban hasta bak işin kötüye gider adam bulur yakalar yok dinlemiyor sus diyormus anneme ben seviyorum kabulüm eşi bizi bulamaz diyormus.
Kadın evlatliktan redderim diyormus edersen et be diyormus

Çok cahil mi desem
Salak mi desem durduğu yerde durmayan zipir biri.

İsim vermeseydiniz keşke ifşa falan olmayın şimdi.
Gerçekten de mide bulandırıcı.
Kadın nasıl telefonda bu şekilde konuşabiliyor evliyken.
Ne midesiz insanlar var ya daha 22 yaşında, yazık.

Sorun yok Birtanem ifşalik konusunda.
Nasıl kapildiysa işte nasıl aklını çeldi ise çocuğu alamiyoruz

Eşinizde kv de kaynınızı alıp konuşsun. Basina gelebilecekleri anlatsınlar. Kadın gerçekten bosanacaksa beklesin ve sonra evlensinler.

Kadının ekmeğiyle oynamayın bence. O da sonuçta her ne kadar boşanacak olsada evli düşmüş bir hataya ama işinden etmeyin.

Kadının acelesi ne bi beklesin boşansın sonra nereye isterse kaçar.
Valla kayınvalideniz kadının numarasını alsın konuşsun seni böyle kabul edemeyiz ama madem birbirinizi seviyosunuz boşan sonra istediğnizi yapın o zaman arkanızda dururuz falan desin başka bişey aklıma gelmedi.
kadın bunlardan anlamayan bi tip çıkarsa kocana söylerim seni iş yerinde rezil ederim diye cazgırlık yapıp kadının gözünü korkutsun

Normal şartlarda bekar adam evli bir kadına asılsa derimki kadın evli sorumluluk yok tabi kadında kabul ederrse başı ağrımadan takılır.Ama sizin çocuk kafayı yemiş Allah akıl versin.Bence biri o çocuğa sorsun desinki kocası ve çocuğu varkken başka adama kaçan bir kadına ömür boyu nası güvenicekmiş. bence bu sorunun ona bi sorulması lazım.

Zaten aydına kaçarız demişler bi kaç ay sonra işinden olucak zaten

Sorun yok Birtanem ifşalik konusunda.
Nasıl kapildiysa işte nasıl aklını çeldi ise çocuğu alamiyoruz

22 yaşında genç adam nasıl böyle işlere kalkışıyor hayret doğrusu.
İnşallah bir yolunu bulursunuz canım, yakmasın kendini.
Karşı tarafın eşi de öğrenirse vay haline ikisinin de.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…