Bekar Anne Olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
buraya yazmam doğrumu bilemedim bir üyenin profil resmini görünce thenack profil resmi geliyor gözüme

siz naziktiniz zaten.
ben fırsatını buldum sizin bahanenizle kral çıplak dediydim:)
resmen körü körüne linçlendiniz.
biri de ne mana niye böyle yazıyor hadi yazdı niye uzatıyor demedi.
Cok ezik hissettim kendimi oysaki cok masumca bi soru olacakti benimkisi. Siz ve digerleri cevap verince bile benim yuzumden oldu bunlar dedim. Hatta etkisinden kurtulamafim bi kacgun boyinca profiline baktim acaba uyeligi tekrar aktiflestirdi mi diye. O kadar nazenin konusmalari var ki acidim bile diyebilirim ciddi ciddi kim anlayip beni etiketlediyse coook coook tesekkur ederim

Bir üyenin arkadaşı Merlin dizisindeki Kral Arthur'un kendisiyle iletişime geçtiğini, menajerinden kurtulmak için para istediğine inanıyordu. Para da göndermişti sanırım ve tekrar gönderecekti, detayları unutmuşum bak. Konunun başlığı 'Bir garip dolandırıcılık hikayesi' olması lazım. Arama tuşuna yazınca çıkar, linkleyemedim şimdi 😅
Aynen bu başlıkmış, buldum şimdi. Ben nasıl kaçırmışım bunu:KK70:

Cok ezik hissettim kendimi oysaki cok masumca bi soru olacakti benimkisi. Siz ve digerleri cevap verince bile benim yuzumden oldu bunlar dedim. Hatta etkisinden kurtulamafim bi kacgun boyinca profiline baktim acaba uyeligi tekrar aktiflestirdi mi diye. O kadar nazenin konusmalari var ki acidim bile diyebilirim ciddi ciddi kim anlayip beni etiketlediyse coook coook tesekkur ederim

İşte avukat olmadığı için tutuştu sizi ezmeye çalıştı. Sizin yüzünüzden falan değil ben zaten kendi adıma fırsat kolluyordum açık versin diye.

Bir üyenin arkadaşı Merlin dizisindeki Kral Arthur'un kendisiyle iletişime geçtiğini, menajerinden kurtulmak için para istediğine inanıyordu. Para da göndermişti sanırım ve tekrar gönderecekti, detayları unutmuşum bak. Konunun başlığı 'Bir garip dolandırıcılık hikayesi' olması lazım. Arama tuşuna yazınca çıkar, linkleyemedim şimdi 😅
Tövbe estağfurullah 😂😂😂😂

Bradley Jamea diyor😂 çıldırcam 😂😂😂

Eklentiler

• Screenshot_20210404_211140_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20210404_211140_com.android.chrome.jpg
    127,4 KB · Görüntüleme: 64

Müsadenizle haykiricam gafadqqysfwuqbwj1j2fwwjdkkabdh😅😅😅😅😅

Şuan içinizde sizin parçanız var ve ben herşeyi hissettiklerini düşünüyorum. Evlenirmisiniz evlenmez misiniz bilemem ama o bebeğe kıymayın iş teklifini belki 3 5 yıl sonra yine alabilirsiniz ama o bebeği kaybettiğiniz zaman telafisi yok doğduğu andaki koku dünyaya bedel durumunuz maddi açıdan da iyi galiba hem çalışıp bakabilirsiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X