Behzat Ç. Ankara Polisiyesi Star Tv

ooff anaaam valla tahammül edemedim bu diziye..
ekran poliscilik oynayan artizlerlen doldu beee..
memurda deel hepsi komiser..

Merhaba
Dizinin muzigini sitemizinde tanitim fragman muzigini yapan Cem Kismet (Pilli Bebek) yapti. Muzikleri icin diziyi izledigimde senaryonun diger pokisiye dizilerden cok daha basarili oldugunu gordum. Acaba Pilli Bebek'ten dolayi mi boyle dusunuyorum yoksa kurgusu guzelmiydi ?

aaa başladı mı ki
ben de survivor hakanı gördükten sonra daha da merak ettim diziyi
keşke başka kanalda olsaydı çünkü ne kadar kurgusu,şusu busu iyi olsa da stardaki diziler tutmuyorhihoyyyt

aaa başladı mı ki
ben de survivor hakanı gördükten sonra daha da merak ettim diziyi
keşke başka kanalda olsaydı çünkü ne kadar kurgusu,şusu busu iyi olsa da stardaki diziler tutmuyorhihoyyyt

reytingler iyi ama canım ikinci olmuş ilk 100 de

Merhaba
Dizinin muzigini sitemizinde tanitim fragman muzigini yapan Cem Kismet (Pilli Bebek) yapti. Muzikleri icin diziyi izledigimde senaryonun diger pokisiye dizilerden cok daha basarili oldugunu gordum. Acaba Pilli Bebek'ten dolayi mi boyle dusunuyorum yoksa kurgusu guzelmiydi ?

Yok Kazen yok. Çok kötüydü dizi. Tahammül edemedim. Hele Behzatın sağkolu ne öyle. Dağdan inme resmen :eek:lmaz:

Müzik güzeldi ama. Görünce aklıma site geldi zaten .

Ama dizi olmamış

Bilmem okunudunuz mu ama behzat ç. emrah serbes in bi kitabının karakteriydi.
İlk bölümde kitaptan uyarlanmış zaten ve gayet güzel olmuş gerisi nasıl gider bilemem tabi.
Kitabı okurken Behzat Ç. daha farklı canlanmıştı gözümde ama Erdak Beşikçioğlu da yerinde bi seçim olmuş. Devamını bekliyorum...

ay ne güzeli ya öyle dizimi olur hepsi komserde maşallah mahalla serserisi gibi hepsi ....lan llu manlu konuşmalar falan....iki dakka zor dayandım ..iyice abarttılar....

Bu polisiyenin diğerlerinden bir farkı vardı yalnız. Polis karakterleri, vucüd dilleri, konuşma dilleri, emniyetin ortamı çok gerçekçiydi. Ayrıca çekim ışıkları falan bana çok kaliteli bir yabancı film izliyormuşum hissi uyandırdı. Devam edeceğine inanmasamda severek takip etmeyi planlıyorum gittiği yere kadar....

Zaten Erdal Beşikçioğlu başımızın tacı...Müthiş bir yetenek olduğunu düşünüyorum...Es-es den sonra şimdi oynadığı rolü düşününce kalite gösteriyor kendini...

Bu polisiyenin diğerlerinden bir farkı vardı yalnız. Polis karakterleri, vucüd dilleri, konuşma dilleri, emniyetin ortamı çok gerçekçiydi. Ayrıca çekim ışıkları falan bana çok kaliteli bir yabancı film izliyormuşum hissi uyandırdı. Devam edeceğine inanmasamda severek takip etmeyi planlıyorum gittiği yere kadar....

Zaten Erdal Beşikçioğlu başımızın tacı...Müthiş bir yetenek olduğunu düşünüyorum...Es-es den sonra şimdi oynadığı rolü düşününce kalite gösteriyor kendini...

guzel tesbit ben Cem icin dinliyorum (pilli bebek) KK'ya da 2. bir tanitim muzigi rica etsem mi ki ? : )

Bence ilk defa polisiye bir dizide amerikanvari hareketler hava atmalar yok.. ben beğenerek takip ediyorum..

Son düzenleme:
Bilmem okunudunuz mu ama behzat ç. emrah serbes in bi kitabının karakteriydi.
İlk bölümde kitaptan uyarlanmış zaten ve gayet güzel olmuş gerisi nasıl gider bilemem tabi.
Kitabı okurken Behzat Ç. daha farklı canlanmıştı gözümde ama Erdak Beşikçioğlu da yerinde bi seçim olmuş. Devamını bekliyorum...

evet emrah serbes romanı uyarlaması olması zaten izleyici kitlesini otomatikman iyi bir profilden yakalamış. bu kadar iyi reyting çıkarması ondan. emrah serbes'in kemik bir okur kitlesi var. ekşi sözlük'te dizi yorumları almış başını gidiyor-genel olarak beğenilmiş. ben de iyi buldum ne yalan söyleyeyim

kesinlikle katılıyorum. diğer polisiyeler çok dayama... behzat ç. hem orjinal hem gerçekçi. bir de emrah serbes'in romanını okuyan bilir; ankara polisini çok iyi tasvir ediyor. dizi de bu kısmı es geçmemiş. çok eğleniyorum behzah "hee" dedikçe...

:1shok::1shok:
oynadınmı sende

Yok hayatım, üst dairelerin birinde çekim yaptılar geceyarılarına kadar. Dış çekimleri de izleyebildik sadece. Bütün gün ve gece lunapark gibiydi bina :) çok eğlendik biz tabii, ayrıca inanılmaz karizmatik bir adammış yakından.

Bence de çok gerçekçi.Eşimle birlikte izliyoruz.Diğerlerinde yuh artık dencek kadar abartı falan oluyor.Devamlı aynı şeyler .İnşallah bu dizi böyle güzel devam eder.

X