Behzat Ç. Ankara Polisiyesi Star Tv

Bu bölüm daha en başından katilin kim olduğu belliydi.
Bu cinayet çözmeleri bi süre kısa tutup kendi hikayelerine dönseler daha iyi olur bence.
Ne biliyim işte Akbabanın geçmişi anlatılsın karısı kime kaçmış niye kaçmış.Efendime söyleyim Behzat kızının ölümünün izini sürsün.Harun'la Eda yakınlaşsın.Harun kardeşiyle Cevdet'i yakalasın sonra Cevdeti dövsün ama onları ayırmasın.Hayalet daha çok gülsün hep gülsün.Böyle şeyler olsun yani.

Harika bölümdü ya
Harunun fazla gaza gelip kelebek gibi uçarım ağzına yüzüne mıçarım repliği beni saatlerce güldürdü
hayaletin hastasıyım ben
nefisti ya
hele o savcının Şulemsi tavırları yok muydu bayıldım bayıldım.
Tek kelimeyle nefis bir bölümdü.
Tebrikler amirim

Son düzenleme:
kızlar ben dizinin sonunu kaçırdım. katil adamı bulup polisi arayan arkadası mı cıktı yoksa ev sahibi mi cıktı:)

hayalet hep gülsün, behzat hep sarhoş olsun, şuleyi daha cok görelim. hele ege aydan(şevket) yaşına ragmen ne kadar yakışıklı yarabbimmmm. allah sahibine bagıslasın. behzatın delisiyim. umarım uzun soluklu izlerizz kızlarr

evet katil oymuş, adamın parasınıda çalmış, onu başlık parası yapıp, arkadaşının kaçacağı kızla evlenip, öldürdüğü arkadaşının evinde oturmayı planlıyomuş

ay dün ilk defa izledim, gerekli gereksiz saçma gülme efektlerinin olduğu yerli komedi dizilerinden bin kat daha komikti, şu tavla sahnesi falan

evet katil oymuş, adamın parasınıda çalmış, onu başlık parası yapıp, arkadaşının kaçacağı kızla evlenip, öldürdüğü arkadaşının evinde oturmayı planlıyomuş
:) sagol canım. kurgu süper gercekten.
ay dün ilk defa izledim, gerekli gereksiz saçma gülme efektlerinin olduğu yerli komedi dizilerinden bin kat daha komikti, şu tavla sahnesi falan
evet hem komik hem düşündürücü canım. cok akıllıca replikler var.

ay bu gece rüyamda hayaleti gördüm..cok seviyorum ya
sevgiliydik el ele ah cok tatliydi ya gercek gibi :)))
ya akbabnin karisimi kacmis:)

Uzun zamandır soluksuz bayılarak izlediğim, en çok güldüğüm, 1 sahnesini kaçırmamak için kalkıp su bile içmedigim dizi..

Ne diyebilirim ki? Dün gene harikaydılar.
Savcı Esra'nın o hareketleri çok tatlıydı. Kadına yakışıyor ya. Hem çocuksu hem kadınsı..
Selim'i görmeye dayanamıyorum. Midemi bulandırıyor. :26:
Cevdet garibim ya.
Harun'um Harun'um. Ayucuğum benüm. Ne kafaydı ama o öyle. Yıktı yere adamı.
Hayalet'e gülmek çok yakışıyo.
Akbabanın debriyaja takmasına öldüm zaten.

Ve dizinin en karizmatiği Behzat'ım Adama bitiyorum. Mükemmel bi oyuncu.

Bu diziyi seviyorum ya.

Bu diziyi yapan Star tv'yede saygılarımı sunuyorum..

akbabanın karısının kactıgını duymadım ben. yine kacırmısım yaaa bazı sahneleri. ama akbabayı kızılderiliye benzettiği sahne süperdi:) içanadolunun bozkırındanım yanıtı da süperdi:)

Bu haftaki bölümde ilk defa küfürlerden ve müstehcen konusmalardan fazlasıyla rahatsız olduğumu hissettim.

Tamam doğallık veriyor falan ama bayanların da izlediğini düşünmüyorlar mı bazen?

Behzat'ın, adam bunların üstünü ararken 'Şuna da bi el atıver' dediği sahne ne komik ne doğal değildi aksine iğrençti bence.

Ya evet doğal olmak adına yapıldığında o kadar rahatsız etmiyor.
Ama burda doğal olmak adına değil sadece müstehcen konuşmuş olmak için müstehcen konuşuldu.
Beni de rahatsız etti o sahne.

Son düzenleme:

ay evet çok salakça bi sahneydi

Oha diyorum! O ne fragmandır yahu. İnsanın nefesini kesiyor.
30.bölüm tavan yapıcak tavan!

30.bölüm fragmanı..

[video=youtube;oHZt8yaTaNU]http://www.youtube.com/watch?v=oHZt8yaTaNU[/video]

Evet bu hafta çok heyecanlı bir bölüm olacak galiba. En azından benim beklentilerim yüksek :)
Bölüm fotoğraflarını gördüm bizim harun nişanlanıyordu. Behzat Ç. de kızının ölümüyle ilgili bazı şeyler öğrenecek galiba.Sabırsızlıkla bekliyorum

Son düzenleme:
mükemmel
süper harika bir bölümdü
derin anlamlı onurlu bir bölüm
türkiye artık polisiye yapıyor ve iyi yapıyor
behzat ç ...iyi ki varsın

eşim bu diziyi hep izler ve hiç kacırmaz belki aynı meslektendir diom ama çok gülüyoz güzel bi dizi bende alıştım pazarı bekliyom behzat ç. baslasın diee bazen görevde oluyo o yüzden beraber izlemek çok keyifli oluyo gercekten

Son düzenleme:
hersey iyi hosta o kizin esarp baglama sekli ne ya..cok itici yapmislar kizi resmen..yanlardan igneler filan bari bilen birine esarbi baglatsalardi.Kanda hic kurumamis masallah:)) akbabayi cok merak ediyorum ne olduki garibime

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…