- 21 Mart 2011
- 839
- 110
-
- Konu Sahibi gulbeseker
kızlar ben dizinin sonunu kaçırdım. katil adamı bulup polisi arayan arkadası mı cıktı yoksa ev sahibi mi cıktı:)
hayalet hep gülsün, behzat hep sarhoş olsun, şuleyi daha cok görelim. hele ege aydan(şevket) yaşına ragmen ne kadar yakışıklı yarabbimmmm. allah sahibine bagıslasın. behzatın delisiyim. umarım uzun soluklu izlerizz kızlarr
:) sagol canım. kurgu süper gercekten.evet katil oymuş, adamın parasınıda çalmış, onu başlık parası yapıp, arkadaşının kaçacağı kızla evlenip, öldürdüğü arkadaşının evinde oturmayı planlıyomuş
evet hem komik hem düşündürücü canım. cok akıllıca replikler var.ay dün ilk defa izledim, gerekli gereksiz saçma gülme efektlerinin olduğu yerli komedi dizilerinden bin kat daha komikti, şu tavla sahnesi falan
Bu haftaki bölümde ilk defa küfürlerden ve müstehcen konusmalardan fazlasıyla rahatsız olduğumu hissettim.
Tamam doğallık veriyor falan ama bayanların da izlediğini düşünmüyorlar mı bazen?
Behzat'ın, adam bunların üstünü ararken 'Şuna da bi el atıver' dediği sahne ne komik ne doğal değildi aksine iğrençti bence.
Bu haftaki bölümde ilk defa küfürlerden ve müstehcen konusmalardan fazlasıyla rahatsız olduğumu hissettim.
Tamam doğallık veriyor falan ama bayanların da izlediğini düşünmüyorlar mı bazen?
Behzat'ın, adam bunların üstünü ararken 'Şuna da bi el atıver' dediği sahne ne komik ne doğal değildi aksine iğrençti bence.
tnt de tekrarları varr birde hafta içi denk geldim tekrarları veriliyorr..