- 7 Ekim 2008
- 10.655
- 734
-
- Konu Sahibi gulbeseker
belki bilerek yapmışlardır eminim öyledirhersey iyi hosta o kizin esarp baglama sekli ne ya..cok itici yapmislar kizi resmen..yanlardan igneler filan bari bilen birine esarbi baglatsalardi
savcının odası acılınca arkadakı koridor duvarında paralel 2 mavi cizgi oldugu goruluyıor. yani emniyetin icinde savcı odası varmıs gibi algılanıyor:)
behzat ve savcının kıvılcımları cok hoştu. aferin be behzattt!!!:)
belki bilerek yapmışlardır eminim öyledir
pilli bebek sarkılarıyla beni benden alıyorlar :) vega ile kendimden geçtim resmen o sahnede. helal olsun amirimeiz bırakanlar unutulmaz
cemal süreya alıntısı ve bu şarkı
kim istemez ki mutlu olmayı ama mutsuzluğa da var mısın?
ah bir de şu örgüt sskla bayıldım:))
evet canım yaa. adliyeye girdiklerini gösterip savcı odasını öyle gösterdiklerinde gözümüz takılıyor ister istemezkac haftadir benimde gözüme takiliyor hatta ayn bölüm icinde saniri su ferideyle alakli bölümde behzat gitmisti konsumaya o zaman duvar normal beyazdi biri resim birakmisti ercü yani kalabalikti,ama ayni bölümde mavi cizgili duvar cikti karsiya ve hep bos oluyor orasi o günden beridir böyle:)
Eee savcı zeki kadın. (güzel, şirin, karizmatik olmasını saymıyorum bile =P ) Baharın tek olayı kaprisleri ve inadıydı.Bu bölümü çok ama çok beğendim.
Behzat'ın Bahar'a söylediklerini Savcı Behzat'a söyledi.
"Hep mutlu olunacak değil ya biz de mutsuz olalım."
dünki bölümü bende çok beğendim.
behzatın ödül törenindeki tavrı
savcının aşkını ilan etmesi filan çok hoştu.
bir arkadaşta yazmış ya bu bölüm hakikaten bir kere daha izlenir.
sadece harunun nişanlısına gezerlerken oradaki başka bir kadının verdiği tepki
gereksiz geldi bana.
bana da saçma geldi, özellikle kızın ben alışkınım demesi