Behzat Ç. Ankara Polisiyesi Star Tv

savcının odası acılınca arkadakı koridor duvarında paralel 2 mavi cizgi oldugu goruluyıor. yani emniyetin icinde savcı odası varmıs gibi algılanıyor:)

behzat ve savcının kıvılcımları cok hoştu. aferin be behzattt!!!:)

kac haftadir benimde gözüme takiliyor hatta ayn bölüm icinde saniri su ferideyle alakli bölümde behzat gitmisti konsumaya o zaman duvar normal beyazdi biri resim birakmisti ercü yani kalabalikti,ama ayni bölümde mavi cizgili duvar cikti karsiya ve hep bos oluyor orasi o günden beridir böyle:)

iz bırakanlar unutulmaz
cemal süreya alıntısı ve bu şarkı
kim istemez ki mutlu olmayı ama mutsuzluğa da var mısın?
ah bir de şu örgüt sskla bayıldım:))

iz bırakanlar unutulmaz
cemal süreya alıntısı ve bu şarkı
kim istemez ki mutlu olmayı ama mutsuzluğa da var mısın?
ah bir de şu örgüt sskla bayıldım:))
pilli bebek sarkılarıyla beni benden alıyorlar :) vega ile kendimden geçtim resmen o sahnede. helal olsun amirime
evet canım yaa. adliyeye girdiklerini gösterip savcı odasını öyle gösterdiklerinde gözümüz takılıyor ister istemez onun kapısının karsısını boz duvar yapmaları lazım ki inandırıcı olsun:)

çok güzel bölümdü. işlenen konu, hayeletin gazeteciden hoşlanması, akbabanın merakı ve endişesi, savcının çaresizliği, harunun aşkı, şevketin abiliği, veee behzatın özellikle çeki yırtıp tabağı alışı çok güzeldi.

savcı ile behazıntın son konuşmasında baharın behzata söylediklerini behzat savcıya, behzatın bahara söylediklerini de savcı bahzata söyledi dimi:26: ( ayyy çok karışık anlattım).

Akşamki oyunculuklar yine beni benden aldı. Savcının ağladığı sahne, Behzat'ın ödülü alırken yaptığı konuşma, Harun'un halleri, Hayalet'in ilk görüşte aşık olduğu sahne , Akbaba'nın gizemli hali (şu resimdeki kız da pek bir güzeldi, bu kadar güzel bir kızın akbabayla ne tür bir ilişkisi olabilir diye feci merak ediyorum)... Bu dizinin doğallığı ve gerçekçiliği müthiş boyutlarda. Ayrıca Bahar'a uyuz olan biri olarak, savcıyla olan durum tam olması gerekendi diye düşünüyorum. Bölüm beni feci meraklarda bırakarak bitti, kendimi işe güce verip oyalanmayı düşünüyorum. Yoksa geçmez bu hafta.

tadından izleyemediğim bir bölüm oldu resmen
damağımda kaldı be
birdaha izlenir bu bölüm

hepsininde özel hayatlarından ufakta olsa bölümler vardı çok güzel bir bölümdü. savcım ile amirimde güzel bir bölüm finali yaptılar

Bu bölümü çok ama çok beğendim.
Behzat'ın Bahar'a söylediklerini Savcı Behzat'a söyledi.
"Hep mutlu olunacak değil ya biz de mutsuz olalım."

Bu bölümü çok ama çok beğendim.
Behzat'ın Bahar'a söylediklerini Savcı Behzat'a söyledi.
"Hep mutlu olunacak değil ya biz de mutsuz olalım."
Eee savcı zeki kadın. (güzel, şirin, karizmatik olmasını saymıyorum bile =P ) Baharın tek olayı kaprisleri ve inadıydı.

dünki bölümü bende çok beğendim.
behzatın ödül törenindeki tavrı
savcının aşkını ilan etmesi filan çok hoştu.
bir arkadaşta yazmış ya bu bölüm hakikaten bir kere daha izlenir.
sadece harunun nişanlısına gezerlerken oradaki başka bir kadının verdiği tepki
gereksiz geldi bana.

bana da saçma geldi, özellikle kızın ben alışkınım demesi

bana da saçma geldi, özellikle kızın ben alışkınım demesi

gercekten öyle hani bende kapaliyim ama hic duymadim böyle tepkiler kendi ailemden duyduklarim disinda onlarda istemediklerinden dolayi..
birde gercekten bir sorun var gibi gösteriyorlar ben türkiyede okumuyorum yurt disinda okuyorum ama türkiyede de okusam acip giderdim ama sanki hic okulda acan yok gibi birakmis birini gösteriyorlar gercekten mesele var gibi belkide vardir ben bilmiyorum ama bu basörtüsü konusunda gereksiz yaklasimlar..tamam basinda baban mi kapatti demesi filan iyidi her kapali aile baskisindan kapali olamdigini gösterdi ama sonraki sey kadinin sözlü tacizi yok artik deidm

Behzat Ç.dün süperdi,çok karizmatik adam İz bırakanlar şarkısı da iyi uymuştu.Harun da çok şeker sonunda bence eda bu harunla evlenecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…