Behzat Ç. Ankara Polisiyesi Star Tv

Bu bölüm ekip yine çok komikti Hayalet süperdi.
Ama bu bölüm özellikle Cevdet'e sempati duydum.
Harun'un kızkardeşiyle buluştuğunda kızın yanında gelen arkadaşı saçmasapan konuşup ben aç kalacağımı bilsem bile polis olmazdım dediğinde.
Cevdet ona ''Sen hiç aç kaldın mı?'' diye sordu ya tamamdır kalbimi fethetti.
Sonuna kadar Cevdet'in arkasındayım artıkın :)

Son düzenleme:

Dranas dediğin kafeye çekim için gelirlerse bana haber verir misin? Saatleri bana uyarsa mutlaka gelirim. çalıştığım hastaneye çekim için gelseler ne güzel olur belki bir gün olur...

behzat ç. yi eşim vasıtasıyla izlemeye başladım.
Behzat karakterini karizmatik buluyorum..

diziye ilk önceleri çok kızıyordum
kaba ve argo konuşmalar fazla olduğu için.
ama bunun yanı sıra çok da gülüyorum.
dizide ince espiriler çok oluyor. tamamen bizim hayatımızdan kesitler
sürükleyici - güzel cinayetleri çözüyorlar.
Acaba Ercüment olayı nasıl çözülecek ?

Yanlız bu dizide ercüment karakteri Nejat İşlerden iyice soğuttu beni.
zaten adamın tuhaf gizemli bir tipi var.

Ben internetten izleyeceğim için internete düşmesini bekliyorum.
Bugün kitabınıda aldım okumaya başladım (Emrah SERBES - Her Temas İz Bırakır).
Okurken karakterler gözünde canlanıyor dizi izler gibi oluyorsun :)

Kendisi Şule, Jale, Selma, Berna ne farkeder ki diyor ama genelde Şule ismi kullanılıyor
Behsat ç. nin ev arkadaşı akıl hastanesinde tanıştılar :)
allah allah diziyi sonradan izlemeye başladım.behzatla ilgili bazı şeyleri çözemiyorum.bazende bi hayaller falan görüyor ya kızı mı ölmüş ne.siz biliyormusunuz

bende bu diziyi eşim poliss görevde oldugunda izledigi için mecburen bakıyodum komik bir polisiye dizii ama çok agızları bozukk ama şimdi alıştım eşimle hatta dün beraber izledikk
behzat çok delii bi karakter o bitane iri var o da öle akbabayla digeri çok sakin hele o pomemciler cok kibar savcı desen behzata asık behzat bi ona gidiyo bi buna sonuc karısık organize işlerr

allah allah diziyi sonradan izlemeye başladım.behzatla ilgili bazı şeyleri çözemiyorum.bazende bi hayaller falan görüyor ya kızı mı ölmüş ne.siz biliyormusunuz

Behsat Ç. karısından ayrıldıktan sonra kızı Berna'ya karşı ilgisiz kalmış.Kızıda annesinin dolduruşlarınında etkisiyle babasına öfkeli büyümüş.
Dizinin ilk bölümde baba kız tartışıyorlar Behsat ç kızına tokat atıyor Berna'da giderken babasına '' ben de sana hiç beklemediğin bi tokat atıcam'' diyor ve sonrasında doğum gününde intihar ediyor.
Gerçi şu sıralar bi kaset mevzusu var.Behsat Berna'nın intihar anını görüntüleyen bir güvenlik kamerası olduğunu öğrendi ama o günün görüntüleri kayıp.Bence kaseti bulduğunda kızının intihar etmediğini öldürüldüğünü öğrenecek.

Behsat Ç. kızını ne kadar çok özlüyor.
27. bölümün sonunda çalan kızım şarkısını tekrar tekrar dinliyorum çok etkilendim.

Gel kızım sokul bana.
Bir kez daha alayım kokusunu
Benim küçük bahçemin.
Büyüsende, gitsende hala bekliyor gibi beni.
Uzanmış küçük ellerin
Gel kızım sokul bana.
Bir kez daha alayım kokusunu.
Benim küçük bahçemin.
Büyüsende, gitsende hala bekliyor gibi beni.
Senin küçük ellerin.

anladım nihayet sağol

Kanallar, konusu incir çekirdeğini doldurmayacak cinsten, saçma sapan dizilerle öyle istila edilmiş ki, Behzat Ç. kalitesiyle aralarında sırıtıyor sanki. Oyunculukları, hikayesi, kurgusu bambaşka. Anlamsız yere uzatılmış sahnelerden, saatlerce süren bön bön bakışlardan, yok artık diziyi uzatacağız diye bu kadar da saçmalanmaz, dedirten konulardan yoksun bir kere. Daha ne isteriz =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…