- 21 Mart 2011
- 839
- 110
-
- Konu Sahibi gulbeseker
Kızlar benim çalıştığım kurumun yanında devamlı gittiğimiz bir kafe var. Sahibini de tanıyoruz. Bugün sahibi ile konuştuk Behzat Ç. dizisinin yönetmeni gelmiş mekanda çekim yapalım diye teklifte bulunmuş. Tekrar görüşeceklermiş. Çekim yapıldığı gün oradayım fotoğraf makinamla
hamamdan sonra nur indi özellikle akbabanın yüzüne ne güzel oldu la
behzatın yanında kalan kız kim
yok yav pembe pembeydi yumuş yumuş olmuş yüzlerinasıl hamam ki o hala saçlarr aylardır yıkanmamaış gibi yağğ içindeeee
allah allah diziyi sonradan izlemeye başladım.behzatla ilgili bazı şeyleri çözemiyorum.bazende bi hayaller falan görüyor ya kızı mı ölmüş ne.siz biliyormusunuzKendisi Şule, Jale, Selma, Berna ne farkeder ki diyor ama genelde Şule ismi kullanılıyor
Behsat ç. nin ev arkadaşı akıl hastanesinde tanıştılar :)
allah allah diziyi sonradan izlemeye başladım.behzatla ilgili bazı şeyleri çözemiyorum.bazende bi hayaller falan görüyor ya kızı mı ölmüş ne.siz biliyormusunuz
Behsat Ç. karısından ayrıldıktan sonra kızı Berna'ya karşı ilgisiz kalmış.Kızıda annesinin dolduruşlarınında etkisiyle babasına öfkeli büyümüş.
Dizinin ilk bölümde baba kız tartışıyorlar Behsat ç kızına tokat atıyor Berna'da giderken babasına '' ben de sana hiç beklemediğin bi tokat atıcam'' diyor ve sonrasında doğum gününde intihar ediyor.
Gerçi şu sıralar bi kaset mevzusu var.Behsat Berna'nın intihar anını görüntüleyen bir güvenlik kamerası olduğunu öğrendi ama o günün görüntüleri kayıp.Bence kaseti bulduğunda kızının intihar etmediğini öldürüldüğünü öğrenecek.
Behsat Ç. kızını ne kadar çok özlüyor.
27. bölümün sonunda çalan kızım şarkısını tekrar tekrar dinliyorum çok etkilendim.
Gel kızım sokul bana.
Bir kez daha alayım kokusunu
Benim küçük bahçemin.
Büyüsende, gitsende hala bekliyor gibi beni.
Uzanmış küçük ellerin
Gel kızım sokul bana.
Bir kez daha alayım kokusunu.
Benim küçük bahçemin.
Büyüsende, gitsende hala bekliyor gibi beni.
Senin küçük ellerin.
star tv nin sitesinden bak hemen
Baktım baktım... Harun ne kafa attı öyle ya..