canım iyi oldu hatırlattın unutmuşum valla konuyu.. hemen ekleyeyim birkaç ürün daha..teşekkürler , haklısınız onca paralar veriyoruz bunları da bilmek lazım.
Mac in fondotenlerinden kullandığın var mı peki varsa tavsiyen ?en son kafaya alıcam diye taktığım mac ın soft and gentle aydınlatıcısını aldım ama şimdi o kadar verdiğim paraya acıyorum.almayın kardeşlerim bacılarım almayın,onun yerine gidin golden rose un terrocodasını falan alın.
var canım,studio fix fluid,kapatıcılığı iyi.ama ben birde face and body denemek istiyorum çok methediyorlar,kapatıcılığı pek yok ama ışığı çok güzel yansıtıyor diyorlar,ben fix fluidi alırken oradaki çalışan denemişti yüzüme ama iyi kapatmadı diye almamıştım,onu tekrar komple yüzüme bir denettireceğim,sende deneyebilirsin ama ince bir fondoten.Mac in fondotenlerinden kullandığın var mı peki varsa tavsiyen ?
çillerim yüzünden ince kapatıcılığı olan bi fondöten almam sanırımvar canım,studio fix fluid,kapatıcılığı iyi.ama ben birde face and body denemek istiyorum çok methediyorlar,kapatıcılığı pek yok ama ışığı çok güzel yansıtıyor diyorlar,ben fix fluidi alırken oradaki çalışan denemişti yüzüme ama iyi kapatmadı diye almamıştım,onu tekrar komple yüzüme bir denettireceğim,sende deneyebilirsin ama ince bir fondoten.
evet dene canım birde sephoranın bir ürünü var elimde ondanda çok memnunum çok ama çok güzel kapatıyor ve böyle yüzü sağlıklı ışıltılı ne bileyim tertemiz gösteriyor,dur hemen gidip bakıp yazacağım.çillerim yüzünden ince kapatıcılığı olan bi fondöten almam sanırım
teşekkürler
fix fluidi gidip denemek lazım
teşekkür ederimbendeki şu;sephora Fond de teint perfection 10H 10 HR wear perfection foundation,şişenin altındaki rengi moyen medium33 noix walnut.şişenin altındaki önemli çünkü bu fondotenin çok serisi mi numarası mı ne var,ona dikkat et.çok güzel bir fondoten bunu da tavsiye ederim.
rica ederim.teşekkür ederim