Makyaj Ürünleri beğenmediğiniz makyaj/bakım ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Max factor 2000 calorıe den memnun degılım.Harıka dıye bahsedılen Loreal True M. fondoten hıcbır vaadını gerceklestırmıyor.Pure beauty urunlerın tamamı ıse yarama zbence hıc bır vasfı olmayan urunler.Rımmel markasının farları da kotuydu.

rimmelin mat fond. çok pembelik barındırıyor.. danışman bayan da söylemişti rimmelin renk skalası pembe alttonludur genelde diye.. bu sebeple ben sevmedim..

essence i love extreme maskara.. pembe olan...

çok beğeneni var ama anlamadım nesini beğeniyorlar...

sürerken her tarafa bulaşıyor bütün makyajı mahfediyor..

golden rose ojelerinden color expert serisi... kıvamı çok koyu ve çabuk bozuluyor...

Rimmel'in bütün rimelleri..hiçbirini sevmiyorum.

Hatta fondötenlerini de sevmiyorum.

Invisible-Aero-LRG619-810283.png
leke karşıtı deodorant.. çok kuvvetli bir kimyasal kokusu var sıkarken genzimi yaktı parçaladı resmen ve sıktığım zaman hemen bütün pencereleri açmam gerekti.. nivea nınki çok çok daha başarılı...

ess_PureSkin_Anti SpotCover Cream_TR.jpg
essence in bu serisindeki sos spot killer sivilce kurutucuya bayılsam da bu kapatıcı olmamış.. tek renk ve bana çok koyu kaçıyor.. bir de lekeyi tam kapatamıyor sanki..

indir.jpg
golden rose rimeller..
en soldaki moru denemedim bilmiyorum..
ortaki yeşille sarı berbat..
en sağdaki turuncu eh işte idare eder hale geliyor 2. katta ama o da akıyor bulaşıyor zamanla.. bir de çok geç kuruyor sürerken bir müddet bir şey yapamadan beklemek gerekiyor ki oraya buraya bulaşmasın..

nivea roll onlardan memnun kalmadım, 24 saat dayanmıyor bence..
daha önce rexona ve dove kullanmıştım onlar asla ter kokusu yapmıyordu.

Kesinlikle Maybelline Master Duo Eyeliner kıvamı o kadar sulu ki neredeyse renk vermiyor iki kat geçince dökülmeye başlıyor.

Eklentiler

• images-3.jpg
    images-3.jpg
    9,4 KB · Görüntüleme: 77
Kesinlikle Maybelline Master Duo Eyeliner kıvamı o kadar sulu ki neredeyse renk vermiyor iki kat geçince dökülmeye başlıyor.

ben bunun aplikatörünü ayırdım başka eyelinerlarımı sürerken kullanıyorum.. kalın eyeliner için güzel aplikatör..

184500997_tn30_0.jpg

Koruması sıfıra yakın desem yeridir. Bende hiç etkili olmadı, Solante kullanıyorum artık mükemmel..

Flormar göz makyaj temizleyici. Yakmıyor, ama kirpiklerimi döktü, hem de çok.

X