- 14 Şubat 2011
- 3.451
- 11
-
- Konu Sahibi saciuzunaklikisa
- #1.581
Yok şekerim yook, istemiyorum bulma bana kimseleri, kafayı da boşaltıp ööyle boş boş yaşıycam:))
"Alinti ile cevapla" butonu yerine "kotu icerik bildir" butonuna basmak uzereydim yanlislikla :)) sebep sorarlarsa da "ayagina gelen kismetleri tepikliyor" yazardim gerci, bence hak ediyosun! neyse sen bi bosalt da kafani, ben yine ara ara yoklicam seni
cnm bence girmiş mi girmemiş mi hiç bakma, girdiyse canın sıkılır haftasonun mahfolur ve bi erkek için haftasonunu mahfetmeye değmezz :)baktım hala eklememiş ama sadece buna baktım ama hiç face açmış mı açmamış mı bilmiyorum bakmadım bakmıycam da
tatlımm ama adresi vaaarrrr, neyse zaten ben ona dedim ki o zaman yrn facebookunu yanımda açıcaksın bakıcam, olur dediiii... bu arada erkeklere harbiden bişey olmuş yaa, en işe yaramazı bile bi nazlı bi nazlı hey allahım ne günlere kaldık, nerde eski aşklar di mi yahuuuu :97:Selam kızlar, ne bu stres yahuu bizde böylee, eyy kader duy sesimizi.
Face kullanmıyorum demiş belki de cidden kullanmıyodur strw. Bunu göz göre göre yapmaz herhalde.
böcük ipleri bizim elmze vermeme konusunda süperler bunlar. Ben de ben başlatırım, ben sürdürürürüm havalarındaydım adamcaaz istemedi:)) E bekleyince de kendileri gelmiyor. Sap gibi yaşıycaz herhalde.
seilla ya ve hepimize baktığımda kendimi görmüş gibi oluyorum, hepsi yaşadığımız gördüğümüz şeyler, erkeklere bi şeyler olmuş.
facebooktan nefret ediorum
gene birilerinin evlendiğini gördüm de, off Allah'ım şu sayfadaki gariban kullarını da gör
Amiiiiinnnnn!!!
evet bişeyi daha sonlandırmış olduk.. olmayınca olmuor demek kızlar.. adam bana dedi ki 2 sene sonra filan evlenirmiş :) ben artık bu işleri bırakıp inzivaya çekiliorum kızlar, oturup ağlamaktan bıktım
hepinize iyi geceler....
evet bişeyi daha sonlandırmış olduk.. olmayınca olmuor demek kızlar.. adam bana dedi ki 2 sene sonra filan evlenirmiş :) ben artık bu işleri bırakıp inzivaya çekiliorum kızlar, oturup ağlamaktan bıktım
hepinize iyi geceler....
yok tatlım sadece o da deil.. adam çok inat.. senle evlensek bile seni facebooka eklemem inat ettim dior.. herşeye müdahale edior sinir oldum.. onla ömür mü geçer....ya kuzucum bu işler belli olmaz ki... sonuçta tek kişinin istemesiyle ya da istememesiyle olmuyor ki ; evlilik 2 kişilik... birbirini gerçekten seven 2 kişi vasa o tarih öne de çekilir ; ileriye de atılır... şartlar doğrultusunda tabii... hemen olumsuz düşünme bence...
bu arada ben bugün işe geldim... sipariş girmem gerek sisteme... yarın yokum; önce dişçi sonra da doktor randevüm var... hepinize şimdiden iyi haftalar diliyorum...
Belki de en baştan evlilik düşünerek siliyoruz fırsatları diyorum bazen ancak, bi adamın gözünün içine acaba evlenicek miyiz diye bakarak da zaman geçmiyor ki. En iyisi dediğimiz sistem, kimseleri istemiyorum evlenmiycem diyelim bakalım belki tersi olur:))
Ağlama değmez hayat bu gözyaşlarına şekerim...
İyi pazarlar herkese.
yok tatlım sadece o da deil.. adam çok inat.. senle evlensek bile seni facebooka eklemem inat ettim dior.. herşeye müdahale edior sinir oldum.. onla ömür mü geçer....
cnm en iyisi senin gibi yapmak.. kimseyi istemiorum artık.. rahat da bırakmıorlar ama artık yaklaşan olursa defedicem hemen, erkek sinek bile gelmesin yanımaaaa
kızlar bu arada altın kızları oluşturucaz yakında
aaa altın kızlar benim çocukluktan beri hedefim haline geldi zaten ; herkesle altın kızları oluşturmak üzere sözleştim ama valla herkes benim gibi sözne pek sadık kalmadı
tatlıımmm ben seni asla yalnız bırakmam, merak etmeeee
cnm ben de soğudum, inat herkes edebilir ama bu aşmış kendini mantıksız inat edior.. kendi de farkında ama huy işte...niyeyse pek inanasım gelmedi ; inanmak da istemiyorum zaten... :)
bu arada face olayına pek takılma... bence ilişkinin başında ipleri vermekten korkuyor da ondan öyle davranıyor olabilir... bir de tatlı dille bir hatunun çözemeyeceği şey yoktur bence... biz sadece bazen çok dik durduğumuz ; biz haklıyız dediğimiz için bunlarla yüzleşiyoruz... annem der hep " tamam kocacım diyeceksin ama kendi bildiğini yapacaksın... sonra da o demiş de sen yapmışsın gibi davranacaksın" diye... biliyorum çok zor ama bunları ancak böyle kandırarak yol alınabiliyor sanırım... :)
günaydınnnnnnnnn canlarrrrrrrrrrrrrr herkese iyi haftalar şimdiden
ben ankaraya gişdemedim ama samsunda süğper vakit gecirdim
buarada benimkinden tık yok ama kendide girmemiş haftasonu moralsiz olmamak için dün gece baktım sıfır hareket
ama hiç canımı sıkmadım olacak olan olur bende bi süre artık bişey düşünmek istemiyorum yoruldum kendi kendime cırpınmaktan
biraz kafa dinlemek istiyorum işte bazı sıkıntılarım oldu onlara yoğunlaşacam bu ara
yani rapucum haklısın biraz ara vermek en güzeli olacak galiba en azından sen ev işlerinle uğraşıyosun ben de işe salacam kendimi artık
strawcım sende bukadar hızlı karar vermesen keşke düşüncelerimiz belirli planlarımız oluyo elbet ama bazen hayat öle bişey cıkarıyo karşına anında yeni planlar yapmak zorunda kalıyosun seninkide kafasında bi plan oluşturmuş olabilir ama bu değişmeyecek diye bi kural yok biraz daha zaman ver bence ikinizede ama tabi algılarınıda daima acık tut tedbirli olmakta fayda var tabiki
böcüğüm merakla bekliyorum sendende bi takım gelişmeler artık öpüyorum seni
miska neyaptı acaba?
öpüyorum hepinizi
müthiş bir baş ağrısı çekiyorum ölüyorum bitiyorum suan yolculuk klima güneş sıcak derken başım kazan gibi
oruç vurdu herkesi heralde kimsecikler yok strawcım ya ben bu arada bi hata yaptım galiba eski adresi güncellemek yerine
keşke yeni bitane açsaydım hortladı yine millet düşünüyorum şimdi bunu kapatım yeni bitane acsam nasıl olur hos o zaten eklemdi ama
ablası eklediye ne alak yeni ekledi niye değişti bidaha diye napsam silemiyorumda ama muhattapda olmak istemiyorum bazılarıyla off karasız kaldımzaten eklemiyo sinirleniyorum komple kapatasım geliyo ne güzeldi facem yokken hergün başında kaldım yine
(gardım düşüyo galiba kızlar biri beni kendime getirsin acilll :92:)