- 11 Nisan 2008
- 9.617
- 37
- 43
- Konu Sahibi saciuzunaklikisa
- #1.421
bende aranızdayım kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum ama yalnızım.. ayrıldım yeni birinden içim çok acıyor..
off umarım mümkün olduğunca çabuk geçer acın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende aranızdayım kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum ama yalnızım.. ayrıldım yeni birinden içim çok acıyor..
cnm hoşgeldin :) kelin merhemi olsa kendi başına sürermiş keşke seni de hepimizi de rahatlatıcak bişiler söleyebilsem ama bu ara çok karamsarım öffff...
bu arada önceden gezicem die haftasonlarını iple çekerdim kızlar yaaaa, şimdiyse gene zaman doldurmak için napiyim bu hafta die düşünmekten haftasonu gelince sıkıntı basıor beni.. neyse dediğim gibi bu ara bi karamsarlık var ben de sizi de strese sokmamak için daha fazla saçmalamiyim :) öpüldünüz canlarımmm
aynen ; nefret ediyorum haftasonlarından... mesela yarın kimse işe gelmiyor ama ben gelicem yapacak daha iyi bir şeyim yok ve de burda klima va diye
sağolun kızlar ya gerçekten dediğiniz gibi düğünde bayramda herkes el ele sarmaş dolaş olunca insan daha beter anlıyor yalnızlığını.çevremde bütün arkadaşlarım nişanlı evlencek eş durumundan gitçekler belki de ondan çok yalnız hissediyorum kendimi.
benim yalnızlığımı dindiren biri vardı.ama geleceğimiz asla olamazdı.sadece çok sevmek istedim onu.olmadı bitti.hayırlısı diyelim.şimdi de kimseye ilgi duyamıyorum çok tuhaf duygularımı kaybettim galiba ben
sağolun kızlar ya gerçekten dediğiniz gibi düğünde bayramda herkes el ele sarmaş dolaş olunca insan daha beter anlıyor yalnızlığını.çevremde bütün arkadaşlarım nişanlı evlencek eş durumundan gitçekler belki de ondan çok yalnız hissediyorum kendimi.
benim yalnızlığımı dindiren biri vardı.ama geleceğimiz asla olamazdı.sadece çok sevmek istedim onu.olmadı bitti.hayırlısı diyelim.şimdi de kimseye ilgi duyamıyorum çok tuhaf duygularımı kaybettim galiba ben
ahhh ahhh
eskiden bu tarz konuları hep sadekahve acardi :26:
nerelerdeki şimdi acep?
kimsecikler kalmamış eskilerden
Ayy konu açan evleniyo mu yoksaa, noldu şimdi sadekahveye? Kafayı mı yedi yoksa evlendi mi?
ahhh ahhh
eskiden bu tarz konuları hep sadekahve acardi :26:
nerelerdeki şimdi acep?
kimsecikler kalmamış eskilerden
kesinlikle ilerde öyle derim bende.. ee sizler ne işlerle meşgulsunuz neler yapıyorsunuz.seilla sen trabzondasın sanırım?
aslında canımın sıkılmasının sebebi sürekli karşımda olması.facete her an takip ediyorum.msn gün boyu açık bir sn konuşmadan durmazdık şimdi sus pus.ne yaptığını da merak ediyorum sürekli bi takip hali
hahaaaa alemsin cnm yaaaa, o zaman ben de hemen bi konu açayım, sana rakip olucam