ay straw bu arada bende düğündeydim akşam gecen gittiğim kınanın düğünü damat tarafıydım ben ve damat benden bi yaş büyük annelerimiz kuzen bizde cok yakınızdır yani o erkek benle yaşıt ve evleniyo bitane daha var o da bende kışa yaparım diyo sen dur diye dalgfa gectiler benle akşam bi baktım etrafa hep yaşıtım insanlar parmaklarında koca koca tek taşlar bide dans müziği çalıyo herkes dansta ben öle bi köşede pusmuş babacım dedi gel dans edelim ayy yok dedim istemem ama gerçekten akşam dokundu bana yani yanlızlığım ayy yok dedim artık kesin bulmam lazım birini o hevesle gecenin bi vakti eve gelip face actım ama yook yine hüsran
eve giderken dedim anneme bu son bidaha kimsenin düğününe gitmiyorum o garibim de üzülerek baktı yüzüme ha bide kınada da adet ya elimizde mumlar kafamızda tül taçlar dönüyoruz bi baktım annem nasıl aglıyo derken benim gözler doldu aaa bide baktım gelin örtüyü kaldırıp kıkır kıkır gülüyo keza gelinin anneside mutlu hıı dedim demek artık kurallar değişti gidenler gülüyo kalanlar eğlıyoooooo
bende böle aglanacak halime gülüyorum öffffffffff koca yazyanlız geçti