kızlar keyfim yerinde bu sabah
bu çocukla ilgili tabii ki.... anlatayım hemen...
bugün servis değiştirdiğim günlerden biri ve evin önünde beklemek yerine ana caddenin arkasına çıkıp diğer servisi bekleyecektim... bu da demek oluyor ki onun geldiği yöne doğru yürüyeceğim... özendim biraz kendime bugün ; pek beğendim de kendimi neyse salına salına yürüyorum ama nerdeyse yol bitti karşılaşamadık çocukla... ben de heralde dedim karşılaşamıcaz bu sabah... tam ben köşeyi dönüp beklicem ki gördüm... karşıdan karşıya geçiyordu benim olduğum kaldırıma doğru... gözlükleri yoktu ve şaşırdığını görebildim
neyse baktım birazcık ama arada ağaç vardı komik oldu biraz türk filmi misalı ağacın sağından solundan bakmaya çalışan bir tip... neyse ben köşeme doğru ilerlerken o da yanımdan yürüyerek geçti ama çok yakınımda değildi... ben köşeme geçince arkama dönüp baktım aa bi de baktım o da arkasına dönmüş bakıyor ama sevgili ağacımız yine orda o da görebilmek için hafif eğilmiş ne yaptığıma bakıp durumu algılamaya çalışıyor... heralde takip ettiğimi filan düşündü... tabii yakalanmış olduk ikimiz de çünkü ben de agaçtan görebilmek için hafif eğilmiştim sonra hemen kafamı çevirdim
sanıyorum ki artık farkımda...