- 11 Nisan 2008
- 9.617
- 37
- 43
- Konu Sahibi saciuzunaklikisa
- #1.341
9 gün sonra 24üme giricem.. sevgilim olursada onlara söyleyemem.. hemde onaylayacaklarini sanmiyorum
bu arada bana soru sorma seklinde bir sogukluk sezdim.. seni rahatsiz eden nedir onu anlayamadim ama sende benim yerimde olsaydin emin ol sinir olurdun böyle olmasina..
peki sen çalışıyor musun ; okuyor musun ? okuyorsan okulun bitsn istiyorlardır ama zaten 24üne yeni girecekmişsin... evlilikten önce birlikte mutlu olabileceğin biri olsa daha süper olur :)
ben de aslında sevgilim olursa hemen aileme söyleyemem ; baskıcı olduklarından filan değil ama sadece önce ben emin olmak isterim... bir de ben liseyi yatılı okudum ; üniversite başka şehir ; üniversite sonrası hayatım başka şehirde filan geçtiği açıkçası kendi kararlarım konusunda ailem hiç sorun çıkarmaz çünkü bunca zaman zaten yalnızdım ve çok şükür onları üzecek birşey yaşatmadım... ama işte dediğim gibi önce benim emin olmam lazım ki onları sonunda üzmeyeyim... belki senin ailen biraz seni bu konularda tecrübesiz ya da çok iyi niyetli görüyordur ve korumacı davranıyorlardır...