- 11 Nisan 2008
- 9.617
- 37
- 43
- Konu Sahibi saciuzunaklikisa
- #1.281
ben bır ıkı tane adam gıbı olandan elımden kacırınca... sıkıntı bastı benı
ksmet değilmiş diyeceğiz böyle durumlarda da ; daha gençsin sen canım... :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben bır ıkı tane adam gıbı olandan elımden kacırınca... sıkıntı bastı benı
[SUP][/SUP]
mayıs ayında 23 oldum canım
ksmet değilmiş diyeceğiz böyle durumlarda da ; daha gençsin sen canım... :)
öle yazınca bnde seni büyük sandımdı. daha küçükmüşsün ya bu yaşta ne evde kalması
bn 22 yaşındayım ve daha evlenmenin e sini düşünmüyorum. öce okul ve iş gelio benim için.
evet gencım ama zaman su gıbı akıp gıdıo ayyy ben 30 umda bekar kalırsam kendımı oldurum sımdıden soyleyım. yanı ukalalık olmasın ama o kadarda guzelımkı
okulum bitti işimde var. artık hamıs olmak ıstıyorm. her gun gelınlerın topıgıne bakıyorum
evet gencım ama zaman su gıbı akıp gıdıo ayyy ben 30 umda bekar kalırsam kendımı oldurum sımdıden soyleyım. yanı ukalalık olmasın ama o kadarda guzelımkı
inş olursun cnm
nie guluyosun bana ( hormonal bısı bende bu
hamiş olmak istemen komiğime gitti cnm
o hangi hormonmuş ya bnde salgılanmıo demekki
hahah guldurdun benı yaa ama gercekten ıstıyorum bı bebek yapıp onu mıncıklamak ıstıyorum
slm kızlarrr geldim ben yine ellerim boş olarak tatilin sonunda ufak bi kaza atlattık cok şükür biz iyiyiz
ama arabamız biraz hasarlı ama napalım cana geleceğine mala gelsin ben artık çözdüm olayı ailem yüzünden
evde kalıyorum düğündede bir iki soran olmuş kestirip atmış sevgili halalarım onu kimler istiyoda evlenmiyo
daha küçük falan demişler ayy dedim ne küçüğü yaaa 27yi sürüyoruummmm hey gidi tamam biraz minyonum yaşımı
göstermiyorum ama okadarda değil yani ayy bide bitanesinide sevgili annem nazikçe susturmuş onu bilmiyodum uzaktan akrabaam bu cocuk düğünde görünce pek begenmedim traşlı falan süt gibi geldi oda minyon bide sonra öğrenirim bunlar agız yoklamış kibarca yapsakmı aralarını demişler benim canım annemde benim bu kız evlenmez diye kibarca olmaz demiş neymiş bana güvenememiş
aramızında cok ii oldugu insanlar cok severim annesini ablasını falan ama bunu 10 12 senedir görmüyodum durumu ögrenince bi araştıma yaptım resimlerine falan baktım lokum mübarek ama oda gitiiiiiiiiii yani sanırım ben herkese evliliğe uzagım msjı veriyorummmm:96:
günaydın canım... ailen arada kalmak istememiş demek canım ya ; iyi olursa allahtan kötü olursa kuldan derler ya bu işlerde... akraba filan olunca da çekinmişler demek biraz... ama dediğin gibi pek evlenmek de istemediğini düşünüyorlar sanırım... ay bu izlenim de nasıl silinir ki aileye karşı :26: sen çocuğa bir şekilde ulaşsan çok mu garip olur ?
tatlımmm burdayımm, dün işler çok yoğundu yazamadımm...straw neler yapıyor acaba yazmıyor kaç gündür...
cnm alemsin yaaa, harbiden benden de sağlam senaryo çıkar ama yok bu konuda senin eline su dökememBen de merake diyorum da bende şarteller atmasa bari diyorum işte. Gene aynı ilgiyi gösterirse bir şey olmamış gibi davranırsa ve gerçeklerle yüzleştirmesi gereken ben olursam diye korkuyorum. Onunla bu şekilde mıhatap olmak kötü olur çünkü ben ne olursa olsun hesap soran biri değilimdir. Hala kırmak düşman olmak istemiyorum aynı ortamda olmak zor çünkü.
Bir de şunu düşünüyorum acaba nişan filan yapıcak da benimle herhangi bir şekilde görünmek istemedi mi? Benim onun dediklerini bu kadar ciddiye alıp kalkıp gideceğimi düşünmüyordu da ben dedim sen gelmedin ben de başkasıyla nişanlandım filan mı imajı yaratacaktı?
Ya da bir şeylerin öcünü alıyor olmalı. Ben ona karşı hep mesafeli oldum, korktu çekindi benden, seni kimse alt edememiş dur ben neler yapıcam gör mü dedi... Ayy bilmiyorum ki.:44:
kızlarrrrr hadi hep beraber intihar edioruz ne de olsa 30u geçtikevet gencım ama zaman su gıbı akıp gıdıo ayyy ben 30 umda bekar kalırsam kendımı oldurum sımdıden soyleyım. yanı ukalalık olmasın ama o kadarda guzelımkı
bence de kıyma o güzellliiiğeeeeebence kıyamazsın o güzelliğe...
slm kızlarrr geldim ben yine ellerim boş olarak tatilin sonunda ufak bi kaza atlattık cok şükür biz iyiyiz
ama arabamız biraz hasarlı ama napalım cana geleceğine mala gelsin ben artık çözdüm olayı ailem yüzünden
evde kalıyorum düğündede bir iki soran olmuş kestirip atmış sevgili halalarım onu kimler istiyoda evlenmiyo
daha küçük falan demişler ayy dedim ne küçüğü yaaa 27yi sürüyoruummmm hey gidi tamam biraz minyonum yaşımı
göstermiyorum ama okadarda değil yani ayy bide bitanesinide sevgili annem nazikçe susturmuş onu bilmiyodum uzaktan akrabaam bu cocuk düğünde görünce pek begenmedim traşlı falan süt gibi geldi oda minyon bide sonra öğrenirim bunlar agız yoklamış kibarca yapsakmı aralarını demişler benim canım annemde benim bu kız evlenmez diye kibarca olmaz demiş neymiş bana güvenememiş
aramızında cok ii oldugu insanlar cok severim annesini ablasını falan ama bunu 10 12 senedir görmüyodum durumu ögrenince bi araştıma yaptım resimlerine falan baktım lokum mübarek ama oda gitiiiiiiiiii yani sanırım ben herkese evliliğe uzagım msjı veriyorummmm:96:
[SUP][/SUP]
mayıs ayında 23 oldum canım
Benim gibi gece gündüz evlencem evlencem desin annesine, o anlar. :))günaydın canım... ailen arada kalmak istememiş demek canım ya ; iyi olursa allahtan kötü olursa kuldan derler ya bu işlerde... akraba filan olunca da çekinmişler demek biraz... ama dediğin gibi pek evlenmek de istemediğini düşünüyorlar sanırım... ay bu izlenim de nasıl silinir ki aileye karşı :26: sen çocuğa bir şekilde ulaşsan çok mu garip olur ?
rapunzelim ya inanamıyorum okudum biraz hatırlatmak istemem ama demek buluşmaya gelmedi nasıl sinir oldum canım boşver kivermişsin bravoooooooooooo sannnnnaaaaaaaaaaaaaaaaa ayyy ben artık anlam veremiyorum bu adamlara bulmuşlar bunuyolarrrrrr
şükredip amin yapacaklarına öfff sinirlendim cok bitanede bende vardı biliyosunuz ve anlaşılmaz tavırlarına dayanamayarak def etmiştim sonra bir ikli bakış gülüş ama tatil yaradı ve sildim aklımdan dönüşte yine havalı havalı bakışlar ama hiç karşılık vermedin sıradan bi gülümseyip geçtim herkes gibi davrandım kendini bişey sanmasın bunların hepsiiii aynııııı