- 14 Şubat 2011
- 3.451
- 11
- Konu Sahibi saciuzunaklikisa
- #1.261
evet ya adam olsa bunu yapmazdı zaten de... anlayamıyorum yani ya cidden şaşkaloz farkında bile değil ya da nezakatten yoksun biri... hayır insan bir mahcup olur ya karşında evlilikten bahsettiğin bir bayan var... sonraki hareketi ne olacak acaba çok merak ediyorum...
Ben de merake diyorum da bende şarteller atmasa bari diyorum işte. Gene aynı ilgiyi gösterirse bir şey olmamış gibi davranırsa ve gerçeklerle yüzleştirmesi gereken ben olursam diye korkuyorum. Onunla bu şekilde mıhatap olmak kötü olur çünkü ben ne olursa olsun hesap soran biri değilimdir. Hala kırmak düşman olmak istemiyorum aynı ortamda olmak zor çünkü.
Bir de şunu düşünüyorum acaba nişan filan yapıcak da benimle herhangi bir şekilde görünmek istemedi mi? Benim onun dediklerini bu kadar ciddiye alıp kalkıp gideceğimi düşünmüyordu da ben dedim sen gelmedin ben de başkasıyla nişanlandım filan mı imajı yaratacaktı?
Ya da bir şeylerin öcünü alıyor olmalı. Ben ona karşı hep mesafeli oldum, korktu çekindi benden, seni kimse alt edememiş dur ben neler yapıcam gör mü dedi... Ayy bilmiyorum ki.:44: