- Konu Sahibi saciuzunaklikisa
- #9.801
canım sen naptın yaa niye hemen bitirdin ki ilişkini hem annenler de beğenmişmiş. Bence de bahane gibi duruyo gerçekten sevsen onu dinlemek durumu anlamak isterdin. Ararsa aç konuş bence onu dinlemeyi dene mutlaka. bigün benim msnime de eski erkek arkadaşım eklenmişti ben eklemedim şifrem onda da yoktu. Aradım nasıl oldu bu diye. Faceini yeni açmıştı ve ben önceden onun mail adresine davet gönderdiğim için otomatik eklenmiş. Belki ona da öyle olmuştur önceden mailine davet göndermiştir sonra o xxxx kişi face e kaydolunca otomatik eklenmiştir listesine. Ama böyle olsa bile onun kim olduğunu tanıyor mutlaka, korkudan yalan söyledi heralde
Ama yalan söyledi bana ben çok takılırım böyle şeylere zaten şimdi teyzem benim haberim yokmuş gibi arıyor bakalım ne diyecek savunması ne olacak . oofff keşke dediğin gbi olsa zaten önceden çok kişi ekliymiş bunun kafesi var ya çevresi çok. iki selam veren ekliyordu kabul ediyodum seninle tanışınca hepsini sildi demişti. acaba o dönem mi ekledi ki. çok mu iyimserim