- 14 Şubat 2011
- 3.451
- 11
- Konu Sahibi saciuzunaklikisa
- #9.781
Evet msn de konuşuyoruz, msn den tele geçilir bizde tersi oldu Ya insanın kafasını karıştırıyonuz ha, samimi mi oluyo oldu şimdi?:26: Bana sanki hocamsın büyüğümsün saygı duydum hahayyt diye dalga geçiyomuş gibi geldi şimdi de. Ay kızlar yok valla olsa keşke de ne gelirim dedi ne bi şey, haa bi ara kar vardır orda severim karda hırt hırt gezmeyi dediydi, hatta annesiyle gezmişler bi kerecik onu anlattı. Ben de annene söle senin yerine gezsin dedim ay sinirim tepeme çıkıyo annem deyince valla bana bişiler olmuş.:18: Neyse işte böyle deyince de kaynana düşmanı gibi görünüyorum alakası yok kızlar valla bakın beni tanıyosunuz yaa. Korktuğumu mu çekiyorum acaba yaa. Kırıtamaıyorum ben hiç, direkt söylüyorum olmucaksa hemen bitsin çünkü.
gamzenk karar vermene sevindim hadi haber bekliyoruz senden bu akşam, hemen yazıyosun buraya cevabı taam mııı!
küçükçüm kendini kötü hisseetiren hiçbir şeyi yapma derim derim derim bunu derim, kibarca bir cevap vermesi lazım yaa, olumsuz da olsa cevap bu yani beklenir. Ama şöyle düşün ki erkekler için olumsuz cevap diye bi şey yok, eğer durum olumsuzsa ses seda yok, bi şeyler olucaksa ses geliyor Öyle de olabilir yani.
gamzenk karar vermene sevindim hadi haber bekliyoruz senden bu akşam, hemen yazıyosun buraya cevabı taam mııı!
küçükçüm kendini kötü hisseetiren hiçbir şeyi yapma derim derim derim bunu derim, kibarca bir cevap vermesi lazım yaa, olumsuz da olsa cevap bu yani beklenir. Ama şöyle düşün ki erkekler için olumsuz cevap diye bi şey yok, eğer durum olumsuzsa ses seda yok, bi şeyler olucaksa ses geliyor Öyle de olabilir yani.