- 20 Temmuz 2007
- 2.318
- 397
- 38
- Konu Sahibi saciuzunaklikisa
- #9.701
evet ya o kadar yüzsüzki anlatamam yanı merak ettım nereli vs dıye arıştırmak için tcsine baktım bendekı belgelerin içinden.
buldum ve ınternette baktıgımda sok oldum artı bendekı belgelerin bırısınde zaten asgarı geçim indirimi olması gereken yerde cocuk ındırımı yazıyordu kişisel vergisinde ve doğal olarak oradan anlamam lazımdı ama evlıymışsın deyınce yüzsüzce evet ama hıc görüşmüyoruz oda bende çalıştıgım ıcın gün içerisinde görüşemiyoruz dedi lönk kaldım çok şükür ki şirket içerisinde hiçbirsey bellı olmadan konu kapandı.
katınam aslına bakarsan cevremdekı herkes evlenmeye başladıgından dolayı kendımde bır sorunmu var arayışına girdim.ya yanlış ilişki yaşıyorum yada ilişki yaşayamıyorum bır süre sonra elde ettikten sonra vazgeçiyorum vazgeçemeyeceğim insanlarıda elde edemıyorum garip bır durum var yada cok ıstedıgım bır ınsandanda sıkılabılıyorum.
Psıkologa gıttım daha once bu konu ıle aslına bakarsan bır kez babamla bır problemım oldugunu söylediğinden dolayı bır daha gıtmeme kararı aldım cünkü ben babama aşık bır ınsanım resmen ve babam mükemmel birisi hiç sorunlu bır tıp değil dediğim gibi bu yüzden yardım almıyorum sadece söyle bır sey var kendı içimde ilk ilişkimle ilgili kalanlar var ve o insan cok değişmiş durumda bakalım sımdı görüşmeye başlayacağız kafamda bırseyler çözülür ise ve bırcok sey ortak dıye kendı ıcımde onu affetmeyı ve kendımıde affetmeyi denicem bakalım başarabilirsem ondan sonrasında karşıma doğru ınsan cıkcakmış gibi geliyoru.
ne yüzsüz ve rahat adammış yaa, heryerde beğendiği görüştüğü bir kadın olacak heralde beyefendinin