:) ben geldim.ne güzel herkes buradaymış,merheba herkese :)
kendimi en iyi hissettiğim gün bugündü kızlar.tedavim bitti.ama oldukça rahatsız edici olan yan etkileri bir süre daha devam edecek.çok yorgum,halsiz ve ağrılı olduğum için yatmaktan baska hiçbirşey yapmıyorum.hastane işleri de bitti,sadece wc için kalkıyorum.zaman zaman sizleri okuyorum telden.bugün iyiyim ama.yarın bir kontrolüm var yan etkilerle ilgili.nornal hayata dönmem 2 ayımı falan bulurmuş.bitti ya şükürler olsun.çok çok zor dönemler geçirdim ama bitti, detay verip üzüp korkutmayım sizi :) inşallah kimsenin basına gelmez bu işler,gelenler de en kolay en kısa şekilde atlatırlar.
seillacım,benim acı veren tedavim memede yapılmıyor için rahat olsun.en kısa zamanda en rahat şeki,lde sağlığına kavusur inşallah annen.
protez okumustum biryerlerde ,bence ısrar etme canım,kendini nasıl rahat hissediyorsa öyle davransın.inan
estetik kaygılar o kadar geri planda oluyor ki bu durumda,sağlığına kavustuktan sonra canı ne ısterse yaptırır.sen de üzme kendini,zaten güçlüsün :)
miskacım sana da kolaylıklar diliyorum,finduk burunlu gelinimiz :)
gamzenkle böcük gayet iyi gidiyorlar,agır adımlarla,en güzeli,çok öpüyorum sizide :)
cekucum,rapuşum,jelim sizi de çok öpüyorum:)
hayatacım,bir yardım mı alsan ne ,çok çabuk kapılıyorsun birilerine gibi geldi bana,pek hızlısın kendine izin ver :)
şimdilik benden bu kadar,sevgiler hepinize :))