- 19 Mayıs 2011
- 2.347
- 56
- Konu Sahibi saciuzunaklikisa
- #9.641
rapuuşş nerde acaba :44:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
miskacım ; şimdiden çok geçmiş olsun... fındık burunlu gelin :))) katinam uğramadı canım ya ; biz de haber bekkliyoruz... Seillamızın anneciği de kontrole gidecekti bugün belki operasyon günü belli olacaktı... inşallah ikisi de en kısa zamanda turp gibi olcaklar :)
onun dışında pek bir değişiklik yok.. gamzenk inşallah buluşucak yeni çocukla ; dört gözle onu bekliyoruz :)
miska geçmiş olsun şimdiden..
eylül nişanlanmış kızlarr
bayadır yazmıodu hiç haberim yoktu benim..
Miskacan geçmiş olsun, biran önce ol ameliyatını da sağlığına kavuş. Eniştemizle resimler yapmışsınız çok güzel olmuş hepsi de ellerinize sağlık. Ben de istiyorumm onlardan ayrıca çok kıskandım sizi hem sanatçı ruhlu hem de birbirini seven mutlu bir çiftsiniz ve çok yakışıyosunuz. Allah nazarlardan korusun sizi
slmmmm ayyy neti acar acmaz eylülümün nişan haberini gördün ayyyy nasıl nasıl mutlu oldum nasıl sevindimm allahım nazar göz değmesin cok mutlu musmutlu olsunlar demekki sevdiğim insaların mutlu haberlerini alınca bende cok mutlu oluyorum dünkü kızdan cok haz almıyodum die sinir olmusum ayyy cidden pek bi sevindim yaaa kısmetler acılıyor bayanlarrrrrrr
miiskam ya bende mendim valla ne güzel paylaşımlarda bulunuyosunuz ortak zevkleriniz olması harika bende isterim resimmm ameliyatın içinde duacıhım hokka gibi burnun olsun bebeğim
bu arada anneme bi kutu daha ilaç verildi ççarşambs öğleden sonrayada randevu ama yine enfeksiyon kontrolü için ameliyat günümğüzü alamadık yani hayırlısı diyoruz
aferin sana miskaa :))) fazla merak başa bela diye boşuna dememişler...
ama neyse sen fındık buruna ayy hokka buruna konsantre ol :)
yaa rapuş eskişehire mi gitti acaba ; haber de vermeden ne ayıp aaaa...
hişşttt ağır abiden cumaya sinema teklifi geldi ama güzellik salonumu randevüm var ; ne bahane söylücem şimdi :)
böcüküm adamların dışarı çıkma tekliflerini reddedeceksen niye gidiyosun o güzellik salonlarına yaa :))) bize mi süsleniyosun kızzıaam? :)
(null)
Bocuk kiz, reklam yildizi olmussun :)))
Şu anda mesleği almayıp da, gelecek vaadeden bir üniversitenin iyi bir bölümünde okuyan hatunlar da için da geçerli mi başlık, şayet öyleyse geldim :)
Ay kızlar siz benim yazdıklarımı okumuyosunuz anladım ben. Aşkolsuun! Dedim ya Eskişehir'e gidicem diye, hem gamzenk de biliyodu o da yazmış zaten.
Şu çocuk konusunda da Hatay'da çalıştığını, Ankara'ya gelmek için mi evlilik istiyor şeklinde konuştuğumuz hatırlıyorum, neyse yoğunuz tabi hepimizin üçer beşer tane işe yaramayan adamları var kafa karışıyor.
Güzel geçen birkaç günün ardından efenim evimdeyim ve tatile mi gittim yoruldum mu anlamış değilim, evim evim güzel evim diye döndüm, kaldığım yakınımızın evi kuzeydi hem dondum hasta gibiyim. Eskişehir'deki ilk günümde hararetli ilk sohbet sırasında muhterem şahıs beni aradılar, bu işlerde zamanlama süperdir her zaman benim. Neyse ses tonu gayet güzel biri konuşuyor, ses benim ilk kriterim biliyosunuz Direkt konuya girdi, arkadaştan bahsederek, konuştuk gayet güzeldi olgun birine benziyor. Face msn filan fişmanlar alındı verildi şimdi baktım eklemiş, ekledim incelemedim henüz profilini, fotoda fena durmuyor. Konuşcaz bakalım... İlk izlenim iyi yani.
miska fındık burun oluyormuşşş aman da aman iyileşsin de sıkalım o burnuuu Aaa eylül nişanlanmış ha, aman da aman topikçenek toplu düğün yapalım hadi coşun kızlar böcük de krosuna alışmış mı oh oh maşallah jeli de görüşmelerdeymiş, aman da aman hadi hadi iyi gidiyoruz:): Ve gamzenk, hahaha kaçış yok artık buluşma vaktiii.
Herkesi öptüm, heeeerrkesi.
Ay kızlar siz benim yazdıklarımı okumuyosunuz anladım ben. Aşkolsuun! Dedim ya Eskişehir'e gidicem diye, hem gamzenk de biliyodu o da yazmış zaten.
Şu çocuk konusunda da Hatay'da çalıştığını, Ankara'ya gelmek için mi evlilik istiyor şeklinde konuştuğumuz hatırlıyorum, neyse yoğunuz tabi hepimizin üçer beşer tane işe yaramayan adamları var kafa karışıyor.
Güzel geçen birkaç günün ardından efenim evimdeyim ve tatile mi gittim yoruldum mu anlamış değilim, evim evim güzel evim diye döndüm, kaldığım yakınımızın evi kuzeydi hem dondum hasta gibiyim. Eskişehir'deki ilk günümde hararetli ilk sohbet sırasında muhterem şahıs beni aradılar, bu işlerde zamanlama süperdir her zaman benim. Neyse ses tonu gayet güzel biri konuşuyor, ses benim ilk kriterim biliyosunuz Direkt konuya girdi, arkadaştan bahsederek, konuştuk gayet güzeldi olgun birine benziyor. Face msn filan fişmanlar alındı verildi şimdi baktım eklemiş, ekledim incelemedim henüz profilini, fotoda fena durmuyor. Konuşcaz bakalım... İlk izlenim iyi yani.
miska fındık burun oluyormuşşş aman da aman iyileşsin de sıkalım o burnuuu Aaa eylül nişanlanmış ha, aman da aman topikçenek toplu düğün yapalım hadi coşun kızlar böcük de krosuna alışmış mı oh oh maşallah jeli de görüşmelerdeymiş, aman da aman hadi hadi iyi gidiyoruz:): Ve gamzenk, hahaha kaçış yok artık buluşma vaktiii.
Herkesi öptüm, heeeerrkesi.