- 14 Şubat 2011
- 3.451
- 11
- Konu Sahibi saciuzunaklikisa
Ayni ben bende cok teminliyimdir...Ama sanki biz böyle uzak (temkinli) oldugumuz icin sanki bizim onlara olan duygularindan emin olamayip, onlarda bu yüzden basa sariyorlar sanki...bana öyle geliyor...Ama ben mesela gidipte acikca duygularimi söylemem emin olmadikca, oda ayni benim gibiyse yandik...Ikimizde bekler dururuz artik... Ama erkek olan o...
Ciddi oldugunu ne kadar görüsmeden sonra söylediki? Belkide onunda basa sarmasinin nedeni, tekrardan herseyi algilamaya anlamaya calismasidir... Bu oglaklar tuhaf tipler ya...
Duygularımı söylemek değil de mesela ben artık onunla ilgilenmeye ona şefkat göstermeye falan başladım işe yarıyor gibi. Bir huyu var yalnız çok ürküyorum, yaklaştıktan sonra ara verip düşünüyor. Yani gelip bilgi alıyor sonra bi şey yok gibi düşünüyor. Sonra o bilgileri hazmedip tekrar daha yakın geliyor. Dediğin gibi aslında. Galiba tabi. Emin olmak mümkün mü?
Sen istersen olur havası yaratıyor ama ben isteyemem aşkımdan ölsem yapamıyorum. :))
Ciddi olduğunu söylemeden önce 6-7 ay beraber çalıştık o sırada hep tanımaya çalıştı her gün görücüye çıkıyordum sanki. Oysa ben o kadar geleneksel bi tip değilim. Ona uydum cevapladım sabırla.