- 3 Ocak 2011
- 325
- 2
- Konu Sahibi saciuzunaklikisa
ben daha uyumuyorum uyumayalim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oyle gereksiz bayanlarla takilma ozellikleri var bence ama ayirimini cok iyi yapiyorlar bence erkekler ayri oglaklar ayri (erkekler konusunda cok ta bilgim yok ya neyse)
Yakışıklı olduklarını da kabul ediyorum, maço takıldıklarını da zman zaman. Asla maço değiller ama fazlaca erkeksi davranıyolar.
Büyük şehirde normal sayılabilir ama ona söylemek zorunda mısın 11 de eve geldim diye? Seni tam tanıyana kadar demesen? Sonra sorun olmaz zannımca.
benimle ne icin beraber ve neler olucak bilmiyorum ama turkuaz cim sana kesinlikle sunu soyleyebilirim o yazsin diye cok bekleme istiyorsan yaz ben istedigimde aradim hep tabi arada birak o da ariyor ama baslarda sen ara
oyle gereksiz bayanlarla takilma ozellikleri var bence ama ayirimini cok iyi yapiyorlar bence erkekler ayri oglaklar ayri (erkekler konusunda cok ta bilgim yok ya neyse)
evet cok alingan olabiliyorlar...ve sinirleniyorlar...
ama istekli oldugum onu merak etmem, mesaj yazmam falan gösteriyordur dimi yeterince? ne yapcagimi bilmiyorum gercekten.
ben daha uyumuyorum uyumayalim
bir tanesini onunla bulusmamizdan sonraydi bu saat gec degil mi demisti salak ben de hayir tam iste ben en gec bu saate kaliyorum demistim
digeri de bi bulustugumuzda dun ne yaptin diye sormustu o zaman anlatinca ortaya cikmisti yoksa birbirimize rapor vermiyoruz
Benim de gözlemci olarak var bilgim. Ayrımını çok iyi yapıyorlar evet, gözünden anlıyolar valla.
Mesaj yazman gösterir tabi ilgini ama ona ulaşabilmen için daha fazla iletişim gerekebilir.
Kahve suyunu koydum kızlar sabah yatcam valla bugün.
ama siz ayni yerde calisiyorsunuz degil mi? gorusmeyi nasil ayarladiniz peki ?
Size bi şey sölüycem biz görüştük dedim ya, yüz yüze görüştük ama telefonlaşmadık hiç. Ne garip dimi. Bende de telefon etme özrü vardır.
Evet aynı yerde çalışıyoruz. Bi gün çıkışta kahve içelim demişti ben reddetmiştim kibarca çünkü kızgındım ona anlayamıyordum bi rleri iki geri dalga mı geçiyor diye. Bir de o atağa geçtiği anda ben yorulmuş bitmiş oluyordum hep bir seferinde nasıl olduysa denk geldi ayarlarımız, çok da eğlenceli bi gündü tekrarladı ben de kabul ettim.
Aynı yerde çalışınca da zor oluyor reddedilirsem diye kaygısı artıyor benim de ya olmazsa daha sonrasında insanlar bunlar görüşüyolardı derlerse diye kaygım var.
bence senin kecin de oldukca ciddi sen hayir demene ragmen tekrarla gorusme teklif etmeye devam etmis sen umudunu yuksek tut senin adina sevinelim
turkuazcim bence sen onu kesinlikle aramalisin
ilk baslarda bizde hep yüzyüzeydik. Kursta görüsüyorduk. bende kurs bittikten bu kisiyle nasil görüsürüm diye düsündüm ismini mihgibi aklima caktim ve malum siteden ekledim. Simdi görüsemiyoruz yüzyüze ama siteden görüsrüz. Ama dogum gününe gitmeyerek hata yaptim sanirim...belkide yakin davranccakti..offffff
onu nasil arayim ki isyerinin numarasi var sirf. Ablasida orda calisiyor. Onda benim özel numaram var. aramak istese aramzmiydi?
bence senin kecin de oldukca ciddi sen hayir demene ragmen tekrarla gorusme teklif etmeye devam etmis sen umudunu yuksek tut senin adina sevinelim
turkuazcim bence sen onu kesinlikle aramalisin