yok kimseye sölemedim daha ciddi bu cocuk diyenleri de tersledim biz cok iyi iki
arkadasız die hafta sonu beraberdik hep gezdik tozduk falan tek değildik gerçi ama
gecen hafta bi akşam iş çıkışı alışverişe gidiyorum nereye dedi ,(bu arada onunlada aynı işteyiz zaten burda tanıştık 2.5 senedir falan çok yakın arkadaş olduk ilk tanıştığımızda bi kız arkadaşı vardı ama ayrıldılar 1 seneyi geçti oda yalnız dertleşirdik hep nese) alışveriş yapıcam dedim kimle gidiyosun dedi yalnızım dedim kızların işi var dur dedi yalnız gitme ben geliyim seninle sıkılmazmısın dedim sıkılırım ama yalnız gitmenden iyidir dedi beraber gittik ben saatlerce dolaştım oda gıkını cıkarmadan yanımda gezdi :26: bide şu oldu pembe ayakkabı aldım kendime cok hoş bi pembesi var onlara uygun çanta bakıyorum nezamandır bulamıyorum geçen gördüm karar veremedim yemeğe gittik iş çıkışı kalabalık bi grup bi kızın elinde aynı renk çantadan var aa dedim x sence şu çanta nasıl çünkü yanımda yürüyodu güzel dedi geçen beğendm bu renk model farklı ama renk çok mu iddialı dedim sence yoo güzel bi akşam çıkar bakarızbeğenirsek alırız dedi :26: şimdi bunlar olunca herkes var bişeyler dio bazen bakışta yakalıyorum var galiba bişeyler ya ama ben bişey hissetmiyorum :96: bide benim platoniğimden bile bahsetmiştim ona herşeyimi konuşabildiğim cok güvendiğim biri hatta bazen arkadaşlarıyla tanıştırıyo beni bak bu iyi çocuktur die süreklide iltifat eder bana bide geçen sabah sürpriz yumurta yollamış bana hiç hatırlamıyorum ama bi ara ben konu olmuş bende ben cok severim sürpriz yumurtayı demişim çaycı abimiz var bu senin die getirdi x yolladı dedi sabah sabah ne alaka dedim bende aradım hayırdır die canın sıkkın ya mutlu ol die yolladım dedi seviyosun ya dedi farklı binalardayız bu arada markette karşılaşmışlarda alıp vermiş ay ne uzun oldu
offf bilmiyorum beynim çatlıycak saçmalıyorum galiba