Tanışmamız tamamen tesadüf oldu, hâlâ inanamıyorum, ikimiz de ters giden bir banka işlemi için sıradaydık, söylenmeye başladı ben de aynı durumda olduğumuzu anladım sırada, eşlik ettim mızıldanmasına, sonra baktık bizim söylenmemizle ilgilenen kimse yok işi espriye vurup gülüştük ve tanıştık kızlar
Nerde çalışıyorsunuz şöyle mi böyle mi derken sıra bize gelmesin istemeye başladık
Hatta bunu o dile getirdi, böyle güzel sohbeti nerde bulabilirim ki başka dedi, ben bayıldım tabi ve çok beğendiğim bir tipi var, benden telimi istedi, nedenseee hemen verdim ilk kez böyle bir şey yapıyorum,
o akşam aradı, eşinden ayrılmış biri ve ben hep olgun olsun diye dul bir beyefendi arzu ederdim
Şu an her gün birkaç kez arıyor ve konuşuyoruz, birkaç gün olmasına rağmen laf evliliğe geldi, bu arada,aslında şehir dışında yaşıyor ve bir iş için buradaymış, hafta içi buluşup yemek yiyeceğiz, işten izin alıp gelecek, heyecanlıyım, şaşkınım, mutluyum kızlar Allah bozmasın, iyi başladık, iyi gitsin iyi bitsin nolur siz de dua edin ben de size yakaladığım bu şans bulaşsın diye dua edicem kızlar. Umudumuzu kesmeyelim nolur olacak kızlar olacak, bu topiğe uğrayan herkes bir gün mutlu olacak.
İnşallah canım sağolll, hepimiz için bu kalpler.