• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu beğenerek aldığım salon ve yatak odası takımım ;)

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

yaramaz262

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2008
58
0
96
Bursa
:3: fikirlerinizi bekliyorum kızlar...

Eklentiler

• $81597719.webp
    $81597719.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 102
  • $NAPOLI~1.webp
    $NAPOLI~1.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 80
  • $NAPOLI~2.webp
    $NAPOLI~2.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 111
  • $NAPOLI~3.webp
    $NAPOLI~3.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 102
Son düzenleme:
salon oturma grubum da sabrino sitesinde ürünler grubunda elips modeli .. tekli koltukları iptal edip yerine 2 tane kahve beyaz çiçekli berjer yaptryoruz.

güzel görünüolar canım koltuklarınada baktım dediğin gibi berjer falan yaptırırsan hoş olur
ama böle kullancıaksan çok sade bence duvar renkleriyle falan daha değişik hava verebilirsin
güle güle kullan

bayıldım canım Allahım ne kadar zevklisin ya.. bende mobilya bakıyorum benim aşık olduğum yemek odasını almışsın ben yatak odamı almış olmasaydım bu yatak odasını alacaktım kesinlikle.. mükemmel tek kelimeyle yaa.. çok ama çok güzel.. canım ayıp olmassa yemek odası takımını kaça aldınız? fiyatını çok merak ediyorum bende kesinlikle bunu almak istiyorum ama daha mağazaya gidip bakmaya fırsatım olmadı.. fiyatını ve neler içine dahil olduğunu yazarsan çok sevinirim canım.. zevklerimiz aynıymış.. güle güle mutlu günlerde kullan inşaallah canım benim..

şimdi koltuk takımınada baktım canım gerçekten çok zevklisin çok beğendim.. ay valla çok güzel ya...:) çok modern süper bişi... :smiley-cool:

hmm teşekkrler yorumlar için.
3400 lira falan yanlış hatrlamıyorsam.sağolun gerçkten moral oldu.
sadelikten yana olduğum için sade gelmiştir.:D ama aldığımz aksesuarlar ve perdelerm hareket kattı odaya biraz.salonum da çok geniş değil..böyle daha ferah görüneceğini düşünüyorum.yeni evleneceklere fikir olsun çok zor geçiyor çünkü evlilik arifesi

çok memnun kalacaksın açık renk tozu hiç göstermiyor. benim de açık renk çok ferah gösteriyor hem de

ba - yıl- dım.sade denildiğine bakma.ayrıca sadelikten kasıt nedir anlamadım siyah yada kahvemi alacaktın-babaanne işi-....ahşabında renklisi olmayacagına göre...süper asil,modern.evet benimde senin le zevkim aynı..bide bu mobilyanı rengarenk çiçekler,renkli örtüler le dekore edersen tadından yenmez.dur bide dediğin koltuk takımına bakatım ?o nasıl?ayrıca bende soruyorum aynı soruyu..3400 e neler dahil ve tam olarak nerden aldın?hayırlı olsun..güle güle kullan..

öncelikler teşekkürler elakona...
o gördüğün gümüşlük+tv masası+masa+sandalyeler+aynalı sifonyer dahil.bu fiyata takılıp kalma üzerinde oynuyorlar.taksitli farklı peşinat farklı.yani 3400 ise 3000 lira falan gelmiştir bize.ben pazarlık ortamında bulunmadığım için düz fiyatını söyledim.

bu arada atlamşım inegölden aldım tatlım.bursa-inegöl
koltuk takımım da metal ayaklı fazla geniş olmayan 2 deri koltuğum var (3lü-2li),2 tane de beyaz üzerne kahve çiçekleri olan berjer yaptırdım.kapının tam karşı kenar kısmında aşağıya kadar cam iniyor.o camların önüne o berjerleri koyacağım .

bende cok beğendım çok sade ve şık benım tarzım sadece ben beyaz tercıh etmıyorum ama cıdden cok hoş

güzel günlerde kullan canım mobilyalarını..
bende beyaz takım düşünüyorum kullanışlı olduğunu söylüyorlar..
bizim düğünümüze daha var ama fikir oluyor sizin sayenizde banada

Back
X