beğendiğiniz veya koyduğunuz erkek bebek isimlerini paylasır mısınız

Biz oğlumuzun adını Göktuğ koyduk. Önce Göktürk istiyorduk ama soyisimle hecelenmesi zor ve sert bir isim diye Göktuğ'a karar verdik. Savaşmayı seven, yiğit erkek demek. İnşallah ismi gibi yaşar.

toprak rüzgar doruk tarzı isimleri eşim beğenmiyor malesef. yoksa benim hoşuma gidiyor

Ortak noktayı bulmak zor iş, Allah yardımcınız olsun. Eşimle ben bu konuda Allah' tan hiç zıt düşmedik.

Ben beğendiğim erkek isimlerinden liste yaptım, bunların arasından birini çok beğendim sende aynı ismi seçersen onu koyalım dedim, oda Doruk ismini seçti bende çok beğenmiştim öyle tek seferde koyduk ismini :)

İnşallah sizde kısa zamanda çözersiniz, Adı ile yaşar

Bizde vazgecmistik sectigimiz isimden ama tekrar koymaya karar verdik esimle dun aksam muhammed uhud olacak oglumun adi allah nasip ederse..

Oglumum adi gorkem sencer
Hamileyim eger kizim olursa asil bilun koyacagim ama erkek olutsa soz hakki bu defa babaya ait buyuk ihtimal cihangir alp koyar

Kısmet olursa ben Mahmut ayaz koyacağım annem çok önceden kızım oğlun olursa adını Mahmut koyarmısıb demişti Mahmut çoçukluğumda kaybettiğim dayımın adı ayaz da kşraz mevsiminde kızlarım ekledi. Ben deniz ali Eren ulaş adını çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…