Makyaj Ürünleri Beğendiginiz makyaj fotografları

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kızıl sacın en hoş temsılcılerınden bence,işte makyaj ornekleri

muhtesem ya baska sac rengi ile dusunemiorm sahane cilt rengi super otesi hatta. kizil sac cok fani deilim ama bu hatunda bir harika:asigim: kizil yapasi gelio insanin boshayallersmile
cilt renginde pembelik olunca kizil tonlar sacta cok basarili oluor genelde doal kizillarda oluor bu sekilde opuyorumnanaktan makyajlari da ayrica yakistirmis hepsi cok guzel donutcim paylasim icin tesekkurler!!

canım rica ederim,bembeyaz pamuk gibi bir kadın.ben esasen kızıl oldugunu dusunuyorum cıllernden ve kaşlarından boyle bır ıntıbaya kapılıyorum

canım rica ederim,bembeyaz pamuk gibi bir kadın.ben esasen kızıl oldugunu dusunuyorum cıllernden ve kaşlarından boyle bır ıntıbaya kapılıyorum

bencede doal kizil cilleri ve cilt renginden bana da oole geldi cnm. illa ki boya vardir ama kendi halide kizil belli. doal kizil olan kisilerin cilt renkleri de pembe ton icerior farkli bi beyaz oluorlar. cok tatli bi hatun valla

kızLaaaarrr şurdan bana bir resim buLun Allah aşkına hiç karar veremiyorummm (

doğaL bir Makyaj istiyoruumm yardım edin La kaydirigubbakcemile3 ama hafif koyu da oLarr olumunekankayizsmile

tatLım bak burda gözüm vaar .

haftaya düğün var çok yakın bi akrabamızın o yüzden istiyorum ..

elbiseye de uydurmak gerekiyor tabiki siyah pamklu satn elbisemm . göğüsten yukarsı şifn siyahlı beyzlı gömlek gibi ..

Son düzenleyen: Moderatör:

ayh link vere vere

bak burda da ilk sayfada makyajlı ben ve makyajsız ben varım

hadi fikrlerini bekLiyorum cancaaazım opuyorumnanaktan

seni cok Rachel Bilson gördüm ben :)))))

benim önerilerim senin renklerinde olan zeta jonestan olur :)

tatLıııımmm iştee buuuuuuuuu yaaaaaaa işte buuuuuu böyle makyaj istiyorduuuummm süpersiinnnn

bunlardan birini yapıcaaaaaaamm çok çok çok teşekkür ediyoruummm bebekimm opuyorumnanaktan

canım bence kırmızı elbiseli olan fotodakı sacıda sahane,sanada yakısacaktır emınım.
takma kirpik unutma :)

tatlım bak yeni bi resim paylaştım yaptığım makyajııı ama koyu oldu o biraz .. ben daha sade istiyorumm

yok takma kirpiğe gerek yok bidaneemm uzun zatn kirpikciklerim ..

saçı ben hallettim müthiş bi model buldummm

aa baktım sımdı,bak bu goz makyajının ustune bırd nude pembe gloss aynen uste koydugum goruntu olur,cokda guzel olur..
sen goze mı agırlık verıcen dudaga mı ?

eveett gerçektenn güzelll elbiseye de uyar bu renkleeer ..

ya da diyorum ki kalın bi eyeLiner mı çeksemm kuyruklu gösterişli yanee

br de gLoss .. nasıl olur donutcaann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…