• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dikis izi kapatma

mslanlt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2022
475
402
33
Merhaba guzel dostlar.🌸
Bur hafta önce yüzümden yedi tane ben aldirdim. Ayri ayrı küçük estetik dikisler atıldı.normalde bir ruj, rimel ve hafif bir allıkla dışarı çıkan biriyim. Bazen allik bile sürmedigim oluyor.
Bir hafta sonea dikislerim alınacak ve tahminim yuzumde uzun sure siyah bir iz kalicak. Operasyondan sonraki sureci bilmiyorum aslında, ama ten rengine dönene kadar 6yada 7 ay geçmesi gerekiyormuş.

Bu dikis izlerini nasıl kapatabilirim. Sadece kapatıcı iş görür mü? Ve antalyadayim, yazın o kadar sıcak ki makyajin akmasindan da korkuyorum.

İyi bir kapatıcı iş görür diye düşünüyorum ama tam emin değilim. Ben güneş kremi sürmeyi sakın ihmal etmeyin demeye geldim. Çünkü dikiş izleri güneş görürse leke bırakıyormuş

İyi bir kapatıcı iş görür diye düşünüyorum ama tam emin değilim. Ben güneş kremi sürmeyi sakın ihmal etmeyin demeye geldim. Çünkü dikiş izleri güneş görürse leke bırakıyormuş
Teşekkür ederim, doktorum da özellikle güneşten korumam gerektiğini söylemişti. Antalyada artık bunu ne kadar başarabilirim bilmiyorum. İnş kısa sürede yüzüm iyileşir. Bahaneyle artık düzenli makyaj yapmayı da ihmal etmemiş olacagim😄

Merhaba guzel dostlar.🌸
Bur hafta önce yüzümden yedi tane ben aldirdim. Ayri ayrı küçük estetik dikisler atıldı.normalde bir ruj, rimel ve hafif bir allıkla dışarı çıkan biriyim. Bazen allik bile sürmedigim oluyor.
Bir hafta sonea dikislerim alınacak ve tahminim yuzumde uzun sure siyah bir iz kalicak. Operasyondan sonraki sureci bilmiyorum aslında, ama ten rengine dönene kadar 6yada 7 ay geçmesi gerekiyormuş.

Bu dikis izlerini nasıl kapatabilirim. Sadece kapatıcı iş görür mü? Ve antalyadayim, yazın o kadar sıcak ki makyajin akmasindan da korkuyorum.
Su bazli fondoten ise yarar. Digerlerine gore fiyat olarak biraz pahali ve yuzde rahatsiz edici bence ama kesinlikle is gorur. Ben cok az fondoten kullanan biriyim dugunumde kuafor kullanmisti yuzumde maske varms gb bir hissiyat vermisti sevmedim. Ama bir sureligine idare edebilirsin. Dovme dahi kapatilabiliyor bu sekilde.

Back
X