• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Beğendiginiz makyaj fotografları

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
hugh ve eşinin aralarında tam 13 yaş var canım,eşi su anda 55 yasında..yanı 55 yasında bir kadın ıcın ıyı gorunuyor.96 senesinde evlenmısler,tam 14 senelik bir evlilik :) aman aman Allah bozmasın :)

Son düzenleyen: Moderatör:
biliyorum cnm "ne yazık ki" öyle mafoldumben neyse allah bozmasın birsey diyemıyorum çocuklarıda var zaten evlatlıkta olsa :sm_confused:

cok "slut" bir makyaj ama bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.Turkcesını soyleyemedım sımdı ulu orta :)

delikafadulden hadi cnm ...benim rujda tonlar hiç degişmiyor hep aynı akannehir

bebeğim sanada çok yakışır golden rose 57 numara , fiyatıda çok çok çok uygun :) tam denemelik yani . Al beğenmezsen sonra beni döv :p

ay kızlar defne samyelinin makyajları ne kadar hoş
net bir fot bulamadım =(

Ana Haber sunarken kabus gibi makyaj yapıyordu, son programında gördüm resmen afet olmuş , makyajı cildi buna ekran mucizesimi demeli ama bilemiyorum . konuklar bir yana seyircilerin bile cildi taş gibi gözüküyor :D

ay hayran kaldim yaw sac rengi makyaji kasi dudagi sahaneymis :asigim:

kristin-kreuk-wallpaper.jpg

bende boyle gercek kızıllara bıtıyorum kızlar,çiller falan.illa boya var ama mayasında kızıl

ay tipe bak..
havucum benim. yerim ben bunu. çok şekerrrr.

Back