• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Beğendiginiz makyaj fotografları

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ben de platin saclarimi bu renk biseylere cevirmek istiorm :1closedeyes: bir - iki ay beklicem bakalim platinden donmek de kolay is deil. nese konu ile alakasiz.
ama saclara ben de bittim yahu. makyaj da sahane :asigim:

Son düzenleyen: Moderatör:
ılk defa bu denlı makyajla goruyorum monicayı,ama cok yakısmıs pembeler morlar

ben de platin saclarimi bu renk biseylere cevirmek istiorm :1closedeyes: bir - iki ay beklicem bakalim platinden donmek de kolay is deil. nese konu ile alakasiz.
ama saclara ben de bittim yahu. makyaj da sahane :asigim:
cnm senin saçlarını gordum baya açıkmış bu renk sanada çok yakışır
bal kopugu sac ustune koyu sarı balyaj hemde platin röfle var..tek bir faz asla degıl bu sac

aaaaa evet cnm dedigin gibi bir çok işlem var

monicayı bende çok begenirim makyajı çok güzelmiş:nazar:

şekerler peki ya bu şaç rengi nasıl ?15-20 gün once kendi saçlarımın üstüne krepe balyaj attırdım tekrardan bir işlem yaptırmak için ne kadar süre beklemeyim ki eyvahedigeldismile

cnm senin saçlarını gordum baya açıkmış bu renk sanada çok yakışır

aaaaa evet cnm dedigin gibi bir çok işlem var

monicayı bende çok begenirim makyajı çok güzelmiş:nazar:

evt cnmcm benm sacim gidilebilecek en acik renklerden biri bundan sonrasi beyaz oluo zaten sempatiksalakcinni tesekkur ederim bencede renk fena olmaz. kendi sacim da cok koyu deildir. akannehir

cnm gosterdigin renk sahane bence. sen de krepe balyaj yaptirdiysan biraz daha bekle bence baska bir islem icin protein bakimi yapip bir sure bekle sonra cok sahane olurlar. diyene bak deme sempatiksalakcinni biliorm benm sacim platinden dolayi incelior ama sadece dip boya yapiorm ben heryere bir islem olmus oluor o zmn. platin saca hayranim cok ondan herseyi goze alip yapiorm ama simdi baydim artik senelerdir ayni renk.

bambamcım insan degişiklik istiyor bazen hem koyultursan gözlerin rengi dahada ortaya çıkacaktır ...protenin bakımı ilk defa duyuyorum

kızlar albüme saç rengimin fot çektim koydum yardım lütfen =((((

bambamcım insan degişiklik istiyor bazen hem koyultursan gözlerin rengi dahada ortaya çıkacaktır ...protenin bakımı ilk defa duyuyorum

kızlar albüme saç rengimin fot çektim koydum yardım lütfen =((((

evt cnm ya haklisin kesinlikle koyultmak istiorm seninle ayni saci istiorz albumune ekledigin ilk istedigim olarka yazdigini ben de cok begeniorm. senin saclarin sahane duruo cnm ya bence olmus bile oyle kaydirigubbakcemile2 cok hos. protein bakimi derken icinde protein olan sampuan krem ve bakim urunleri fln gibi seyleri diorm. genelde saca islem yapilinca kuaforler onerir. kiriklarin ve sacin toparlanmasina yardimci oluor :D
ama senin sacin zaten gayet hos duruor cnm boshayallersmile

evt cnm ya haklisin kesinlikle koyultmak istiorm seninle ayni saci istiorz albumune ekledigin ilk istedigim olarka yazdigini ben de cok begeniorm. senin saclarin sahane duruo cnm ya bence olmus bile oyle kaydirigubbakcemile2 cok hos. protein bakimi derken icinde protein olan sampuan krem ve bakim urunleri fln gibi seyleri diorm. genelde saca islem yapilinca kuaforler onerir. kiriklarin ve sacin toparlanmasina yardimci oluor :D
ama senin sacin zaten gayet hos duruor cnm boshayallersmile

oyyyyy çok tesekkur ederim cnm :kedi: biraz matlaştıgı için tedirgin oldum pek içime sinmedi ...dedigin protenin bakımınıda yapalım kuzum çok sagol :1hug:

oyyyyy çok tesekkur ederim cnm :kedi: biraz matlaştıgı için tedirgin oldum pek içime sinmedi ...dedigin protenin bakımınıda yapalım kuzum çok sagol :1hug:

:1hug: ah cnm bence cok hos duruor saclarin mat deil. sen bakim yapinca da daha da parlar. ama bence suandaki hali sahane boshayallersmile gule gule mutlulukla kullan :smiley-cool:

Izzie-izzie-stevens-2615503-872-625.jpg

:1hug: cnm benm cok tesekkur ederim bu fotolarini gormemistim. cok sevimli cok hos bi surati var. nedense bana cok sicakkanli bi insanmis gibi gelio bu hatun. knocked up da cok sevmistim boshayallersmile

valla canım araya en az bir ay koy derim ben ama kuaforler 3 ay dıyor.Ben bir ay bakım yap,sonra yola devam derim :)))

Bu üç kocaman kadının annesi olupta hala bu yaşta hepsinden daha guzel gorunmek,sahane bir duygu olmalı :)))) 3 kardes,3 guzel makyaj,buarada Kim in elbisesine bayıldım

Kim ve annesi.Annenin sacına , makyajına tarzına hasta oldum :)))

imkansızzzzz gibi birsey magenta bir rujla Kim,vay vay.Sacları ne kadarda saglıklı

Ay şu Kardasian lar nereden çıktı ne var da böyle ünlü oldular ben anlamadım.
Ne iş yapar bunlar ?
:delphin:

paris hiltonun arkadasıydı,fizigi ile dikkat cekti,hugh hefner playboyda soyunması icin teklif getirdi.Bu sayede dunya capında tanınan bilinen biri oldu.daha sonra E tv de aılecek reality show yapmaya basladılar,boylece ününün zivesine yerlestı :))))

valla canım araya en az bir ay koy derim ben ama kuaforler 3 ay dıyor.Ben bir ay bakım yap,sonra yola devam derim :)))
olumunekankayizsmileçok sagol tatlım profilime yazdıklarını okudum demek bal kopugu üstene yapılıyormuş =( kolay kolay saçımı komple boyatamam =( sürekli dip boyası ile uğraşmak zor oluyor =( dediginiz gibi canlar belirli bir süre bakım yapayım belki sonrasında fikirim degişir başka renk yaptırırım
:1hug: ah cnm bence cok hos duruor saclarin mat deil. sen bakim yapinca da daha da parlar. ama bence suandaki hali sahane boshayallersmile gule gule mutlulukla kullan :smiley-cool:

çok tesekkur ederim cnm:1hug:

kimin anneside taş gibi kadın vallaha=)

livvvvvvvv:asigim:

Son düzenleme:
ya kızlar hugh un eşine bakar mısınız ooooof akannehir böylesi güzel bir adamın böyle bir eşi olmamalı... haksızlık bu :roflol:

Back