• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Beğendiginiz makyaj fotografları

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Ben o konuda cesurum ama tüm göz kapağıma far sürünce yakıştıramıyorum kendime hiç.
:(((((( Açık renkler oluyor ama siyah ve o kadar koyular olmuyor malesef. :(((((((((
En fazla koyu kahve olur. :(((((((( Eyeliner çok iyi oluyor neyse ki ... :delphin:

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben o konuda cesurum ama tüm göz kapağıma far sürünce yakıştıramıyorum kendime hiç.
:(((((( Açık renkler oluyor ama siyah ve o kadar koyular olmuyor malesef. :(((((((((
En fazla koyu kahve olur. :(((((((( Eyeliner çok iyi oluyor neyse ki ... :delphin:

Bende de iğrenç duruyor... Kimisine nasıl da yakışıyor! Hele gözler orta ton bir kahveyse bu renk far harikalar yaratabiliyor... Bana eyeliner filan da hiç yakışmıyor. Hele alt kirpik dibime azıcık koyu bir renk süreyim, öcü gibi oluyorum mafoldumben Halbuki buğulu göz makyajına nasıl da özeniyorum mafoldumben

Bende de iğrenç duruyor... Kimisine nasıl da yakışıyor! Hele gözler orta ton bir kahveyse bu renk far harikalar yaratabiliyor... Bana eyeliner filan da hiç yakışmıyor. Hele alt kirpik dibime azıcık koyu bir renk süreyim, öcü gibi oluyorum mafoldumben Halbuki buğulu göz makyajına nasıl da özeniyorum mafoldumben

Göz rengiyle alakası var mı ki? Hiç sanmıyorum.
Benim gözlerim ela.
Yakışmamasının nedeni göz şekliyle alakalı. Siyah far sürsem ben de öcü gibi oluyorum.
Ama eyelinerı kalınlaştırıp sürünce o dert de kalkıyor. boshayallersmile
Halledebiliyorum artık.

Bu işi uzman ellere bıraksan belki yardımcı olabilirler.
Bir yerde hata yapıyor olabilirsin. Farklı açılardan sürmeyi dener bu işi bilenler.

Göz rengiyle alakası var mı ki? Hiç sanmıyorum.
Benim gözlerim ela.
Yakışmamasının nedeni göz şekliyle alakalı. Siyah far sürsem ben de öcü gibi oluyorum.
Ama eyelinerı kalınlaştırıp sürünce o dert de kalkıyor. boshayallersmile
Halledebiliyorum artık.

Bu işi uzman ellere bıraksan belki yardımcı olabilirler.
Bir yerde hata yapıyor olabilirsin. Farklı açılardan sürmeyi dener bu işi bilenler.

Yok hayatım ben de göz rengiyle alakası var demedim, yanlış anladın. Kesinlikle göz şekliyle alakalı...
İlla ki yakışacak bir şekli vardır bana da. Ama dediğin gibi, bir uzmandan yardım almam lazım... Kesin bir yerde yanlış bir şey yapıyorum :((((

P8292983.jpg

canım saçı sarmış ya saç ısıyı aza indirgiyordur esas sıcaklığını vermiyordur bence=)buarada kıza bayıldım

ben bu kizi adriana dan daha cok begeniorm :) neden bilmiorm aslinda cok benziorlar ama bu kizda ne varsa yuzu daha hosuma gidior

Back