BEĞENDİĞİNİZ ERKEK BEBEK İSİMLERİ

Seron44

07.08.2017
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2017
473
547
39
Kızlar 7 aylik hamileyim ve hala isim bulamadık. Ne zormus erkek bebek ismi.Siz olsaydınız ne isimler koyarsınız ?

Kızlar 7 aylik hamileyim ve hala isim bulamadık. Ne zormus erkek bebek ismi.Siz olsaydınız ne isimler koyarsınız ?
maşallah cnm saglıklı sıhatli olsun insallah... zor olur isım nekadar guzel olsada begenılsede insan evladına yakıştıramıyor :KK23:
Egemen
Barış
Sarper
bunları begenıyorm sımdılık aklıma gelenler:KK24:

Herkesin zevki ayri . Bende 25 haftalik hamileyim secemedik daha. Uras basta hosuma gidiyordu. Zor geldi herkese eledim. Bide anlami ne sormalarini istemiyorum. Tek seferde anlasilsin. Unisex olmasin , ğ, ç gibi ingilizce karakter icermesin derken Aras , Poyraz ve Kerem arasinda kaldik. Ucunden biri olcak kismetse. Oglumun adina uyumlu olmasi gerekir. Çağan, Çağatayda hosuma gidiyor. Harflerden dolayi olmuyor.

Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. İsim konusu çok önemli. İsim sahibine çeker bu yüzden sahabe isimlerinden peygamberlerin isimlerinden seçilmesinin faydası var diye biliyorum.

Ömer Asaf / Ömer Batu / Ömer Ali /
Muhammed Ali
Yusuf Emir
Osman Çınar

Ben hep çift isimden gidiyorum :-)

Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. İsim konusu çok önemli. İsim sahibine çeker bu yüzden sahabe isimlerinden peygamberlerin isimlerinden seçilmesinin faydası var diye biliyorum.

Ömer Asaf / Ömer Batu / Ömer Ali /
Muhammed Ali
Yusuf Emir
Osman Çınar

Ben hep çift isimden gidiyorum :-)
yusuf emir ve ömer batu yu beğendim sizin için

Bende nasip olursa inşaAllah miraç düşünüyorum başınada yasin düşünüyordum ama bazı kişiler anlamı olmadığını söyleyince ondan vazgeçtim şimdi miraç'ın yanına bir isim arıyorum hayırlısı olsun inşaAllah :) bu arada diğer beğendiğim isimler berat, yusuf, yahya, furkan

Oğlumun adı Salih :KK68:
Diğer sevdiğim isimler :
Hamza, Zahit, Akif, Asaf, Asım, Sîna, Yağız, Yiğit, Musab, Muaz, Halit, Halis, Burak, Bilal, Zübeyir, Hüzeyfe...

Batın uzun mu okunuyor kısa mı bizde düşünüyoruz da uzun okunuyor diye biliyorum
Bi programda duymustum cocugun 2. ismiydi yazildigi sekilde kisa uzatmadan batın denmisti.
Ama birde arapcada Allah'in 99 ismi icinde de geciyor orada bâ-tın diye a uzatilarak söyleniyor.

Herkesin zevki ayri . Bende 25 haftalik hamileyim secemedik daha. Uras basta hosuma gidiyordu. Zor geldi herkese eledim. Bide anlami ne sormalarini istemiyorum. Tek seferde anlasilsin. Unisex olmasin , ğ, ç gibi ingilizce karakter icermesin derken Aras , Poyraz ve Kerem arasinda kaldik. Ucunden biri olcak kismetse. Oglumun adina uyumlu olmasi gerekir. Çağan, Çağatayda hosuma gidiyor. Harflerden dolayi olmuyor.

Digre oglunun adi cagan mi .. bu ismi dusunduk ama teleffuzu zor geldi g den dolayi vazgcetik.. uras daha kolay geldi ve akcii soylensii var URAS EFE dusnuyrm bende

Digre oglunun adi cagan mi .. bu ismi dusunduk ama teleffuzu zor geldi g den dolayi vazgcetik.. uras daha kolay geldi ve akcii soylensii var URAS EFE dusnuyrm bende
Kuzey oglumun adi. Ç ve ğ iki noktali var ğ biraz zor olur. Uras efe guzel adiyla yasasin. Bizimkiler uras ismini duymadigi icin garip geliyor. nette instagramda bakinca bayagi yayginlasmis aslinda. Bilinmedik bir isim degil. Belli olmaz belki alisirlar.

Kuzey oglumun adi. Ç ve ğ iki noktali var ğ biraz zor olur. Uras efe guzel adiyla yasasin. Bizimkiler uras ismini duymadigi icin garip geliyor. nette instagramda bakinca bayagi yayginlasmis aslinda. Bilinmedik bir isim degil. Belli olmaz belki alisirlar.

Ayenn cNm ben cok begendim hem anlam hemde soylenisi itibari ile hemde turkce kokenli tam benim istedgim gibi nadir bir isjm diger isimler genelde var olan isimler .. esimin de az bi ikna yonu kaldi onuda hallettik mi is tam .. insallh uras efe cok hos iicmede sindi benim.

X