Beğendiğin kişiyi nasıl bulursun

Valla ben hiç bir erkeğe açılmadım
Arkadaşlar yardim etsin sana
Ama gider açık konuşurdum heralde

Direk açılma belki itici olur ama ilgilendiğini belli edersin onun da aklına yatarsa adım atar bence. yakın zamanda ben de böyle bi şey yaptım da ordan biliyorum

Nasıl etkilerim diyorsun da bence etkilenme taktikle olacak iş değil. sen doğal ol kendin ol güleryüzlü ol dükkana git tatlı almaya başla bence denemekten zarar gelmez:)

Git dükkanına
Şık pijama giy (o nasıl oluyorsa)
Sabah git şöyle 10 11 gibi
Ya ben tatlı siparişi verecektim de tiramisunun üzerine hello kity deseni yapabilir misiniz de
Önce şaşırır falan sonra ya çok yakın bi kız arkadaşıma süpriz yapıcaz da bu dükkan ne zamandır ilgimi çekiyordu gelip sorayım dedim dersin
Yapamayız diyeceğini sanmıyorum hımm bi bakalım derse bi kalem kağıt alabilir miyim de nonu yaz adını yazma atıyorum
555xxxxxxx hello kity isteyen müşteri yaz beni bilgilendirirsiniz olur mu? İyi günler de çık
Çok mu yeşilçam oldu ya
Bilmiyorum bence olabilir tabi tatlı isteğini daha başka yapabilirsin aklıma ilk hello kity geldi yani nonu bırakıp beni bilgilendirin diyeceğin bi durum olmalı

Guzel plan ayrintilar degistirilebilir ama guzeeeeell

inşallah karşılaşırsın en kisa zamanda aslında oldukça iyi biri sorumluluk sahibi fakat ben yakında yaşadığım ilde de olmayabilirim onu yariyolda bırakmak istemiyorum yada bağlanırsam kendi hedefledigim yoldan da çıkmak istemiyorum bir garip yılan hikayesi gibi benim ki

Sizinki ne satıyor benimki tatlı satıyo hergün alınacak bir şey de değil ki nasıl konuşmaya başladınız nasıl ilgisini çekebilirim
benim ki market sorumlusu o nedenle iki güne bir markette buluyorum kendimi , bu açıdan sizden biraz şansım galiba

Guzel plan ayrintilar degistirilebilir ama guzeeeeell
Dimi
Sonra o yazacak teşekkürler falan filan derken buralarda mı oturuyorsunuz daha önce hiç dükkanda görmedim siziyle başlar uzar da uzar

Başka plan(en kestirme); birkaç dilim tatlı al paketlet eve gel hepsinden bir çatal al geri götür paketi aç önünde "hepsinden tattım ama sizin kadar tatlı değiller" de

Ikinci fazla cesur ya yurek ister bence

Ya süper plan da tiramisu yok şerbetli tatlı yapıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…