• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beğendiğin kişiyi nasıl bulursun

Saricik3

Omg!!!
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2017
3.989
6.177
78
34
4 ev yanımızda bir dükkan var sahibini çok beğeniyorum bi süredir izliyodum o kadar ama sadece bakmak. Geçende balkondayken benim evin önüne geldi bi arkadaşını görüp onunla konuşuyolardı tesadüf bende balkondaydım. Daha doğrusu ben görmedim onu başka yöne bakarken hani birinin size baktıgını hissedersiniz de bakarsınız ya hissettim ve beni izlediğini farkettim :rolleyes::KK71:
Gözgöze gelince hemen gözlerimizi ayırdık. O günden sonra ben evden çıkınca dükkanın önünden geçerken bakıyor ama o kadar bende sadece geçerken görüyorum. Zilde adım var ama sosyal medya kullanmıyorum bakıp aradıysa bulamamış olabilir yani tabi baktıysa. Vitrinde adı yazar mı falan diye baktım yok. Bikaç arkadaşıma sordum ama tanımıyolar herkese de belli etmek istemiyorum. Ellerine baktım yüzüğü yok ama belki sevgilisi vardır duyarsa ayıp olur. Nerden bulabilirim ben bu adamı?
Dükkanına gidicem ama diyaloga girmeye hazır değilim. Sattıgı şeyi kendi hazırlıyor yani şundan istiyorum diyeceğim kendisine gözgöze geleceğiz nasıl bi tavrım olmalı
Not; 6 ay falan önce eski sevgilim beni almaya gelmişti tam dükkanın önüne park etmişti bende tam orda eski sevgilimin arabasına bindim o zaman görmüştü ama o zaman sevgilim oldugu için bu kişiye dikkat etmemiştim, belkide hala sevgilin var sanıp çekiniyo mudur :(

:KK70::KK70: ya cok tatlısın haaaaa !! Simdi aklima sey geldim swarm. Swarm ac check in yapiyorlar ya sokakta o sokakta chekin yapanlara bak ya da onun dukkaninin swarmi var mi bak.
Teşekkür ederim sende :oops:
Hiç swarm kullanmadım ama yüklüycem instagramım bile yok sahte bi hesap açtım hastag yapıp dükkanının adını falan yazdım çıkmadı yanındaki dükkanların sahiplerini bile buldum bitek o yok :D
Dükkana da gidicem de ne desem nasıl davransam ay heyecan :D:rolleyes:

:KK70:hahahahhahahaha dükkanı biraz gariban mi ? Ne satiyor. Demekki e ticaret yapmıyor yani kapida odemeli kargomuz mevcuttur durumu yok. Swarmda yuzde 80 bulursun dukkana gidince kartini al. Eger karti da yoksa durum cidden vahim ama hahahahaha. Saka yapiyorum saka dukkana gidince cok sakin ve cool davran . Dik dur. Ben mesela kambur yürürüm :oha: of yaa bazilari da.cok gizemli oluyor. Araban varsa bir gunde takip et.kendisini evi nerde sende onun ziline bakarsin. Hahahahahha

:KK70:hahahahhahahaha dükkanı biraz gariban mi ? Ne satiyor. Demekki e ticaret yapmıyor yani kapida odemeli kargomuz mevcuttur durumu yok. Swarmda yuzde 80 bulursun dukkana gidince kartini al. Eger karti da yoksa durum cidden vahim ama hahahahaha. Saka yapiyorum saka dukkana gidince cok sakin ve cool davran . Dik dur. Ben mesela kambur yürürüm :oha: of yaa bazilari da.cok gizemli oluyor. Araban varsa bir gunde takip et.kendisini evi nerde sende onun ziline bakarsin. Hahahahahha
Dükkanı Türkiye'de her yerde bayiliği olan bi markanın buradaki bayiisi o yüzden kartta adı falan yazmaz marka yazar :(
Oraya giderken bitmesin diye ayda 1 kere sıktıgım chanel parfümü sıkıcam o derece beğendim ya :D
Ama dükkana gidip de alıp pat diye çıkmak istemediğimden önce etkilemek istedim ama maalesef sevgilim var sanıyo olabilir o yüzden napıcam bilmiyorum çok kötü bi durumdayım şuan şimdi bi swarma bakıcam ilk olarak yarın da bi arkadaşıma buluşalım dedim çaktırmadan şunu tanıyo musun diyeceğim

:halay:
Dükkanı Türkiye'de her yerde bayiliği olan bi markanın buradaki bayiisi o yüzden kartta adı falan yazmaz marka yazar :KK43:
Oraya giderken bitmesin diye ayda 1 kere sıktıgım chanel parfümü sıkıcam o derece beğendim ya :KK70:
Ama dükkana gidip de alıp pat diye çıkmak istemediğimden önce etkilemek istedim ama maalesef sevgilim var sanıyo olabilir o yüzden napıcam bilmiyorum çok kötü bi durumdayım şuan şimdi bi swarma bakıcam ilk olarak yarın da bi arkadaşıma buluşalım dedim çaktırmadan şunu tanıyo musun diyeceğim
Hahahahahahahah parfüm fikri iyiymis durum ciddi desenee heeee:halay::halay::halay:ya yok ya ta ne zaman görmüş seni arkadasina çaktır ma hoslandigini ama hakkinda bilgi mutlaka edin taniyorsa soylesin saklmasin senden yilanlik yapmasin belki ortak tanidiginizin eski sevgilisi kuzeni biseyidir biraz durumun zor stalke yapmakta insani yoruyor ama gelismeleri yaz bak buraya ben merak ederim. Evlendim hala çöpçatan islerine merakliyim kocam duymasin:KK15:

4 ev yanımızda bir dükkan var sahibini çok beğeniyorum bi süredir izliyodum o kadar ama sadece bakmak. Geçende balkondayken benim evin önüne geldi bi arkadaşını görüp onunla konuşuyolardı tesadüf bende balkondaydım. Daha doğrusu ben görmedim onu başka yöne bakarken hani birinin size baktıgını hissedersiniz de bakarsınız ya hissettim ve beni izlediğini farkettim :rolleyes::KK71:
Gözgöze gelince hemen gözlerimizi ayırdık. O günden sonra ben evden çıkınca dükkanın önünden geçerken bakıyor ama o kadar bende sadece geçerken görüyorum. Zilde adım var ama sosyal medya kullanmıyorum bakıp aradıysa bulamamış olabilir yani tabi baktıysa. Vitrinde adı yazar mı falan diye baktım yok. Bikaç arkadaşıma sordum ama tanımıyolar herkese de belli etmek istemiyorum. Ellerine baktım yüzüğü yok ama belki sevgilisi vardır duyarsa ayıp olur. Nerden bulabilirim ben bu adamı?
Dükkanına gidicem ama diyaloga girmeye hazır değilim. Sattıgı şeyi kendi hazırlıyor yani şundan istiyorum diyeceğim kendisine gözgöze geleceğiz nasıl bi tavrım olmalı
Not; 6 ay falan önce eski sevgilim beni almaya gelmişti tam dükkanın önüne park etmişti bende tam orda eski sevgilimin arabasına bindim o zaman görmüştü ama o zaman sevgilim oldugu için bu kişiye dikkat etmemiştim, belkide hala sevgilin var sanıp çekiniyo mudur :KK43:

Bulup napacaksinizz. Dediğiniz gibi belki sevgilisi vardir. Bence bakışlarınızla falann belli edin niyetinizi bırakın istiyosa o sizi bulsun. Ayrica eskiden sosyal medya mi varmış bi köşede yakalar seni konuşur

Sevgilin var zannetmez 6 ay olmus ta ohooooo 6 ayda neler neler.oluyor sarisin kiz :))) o konuda vesvese yapma kendine

:halay:
Hahahahahahahah parfüm fikri iyiymis durum ciddi desenee heeee:halay::halay::halay:ya yok ya ta ne zaman görmüş seni arkadasina çaktır ma hoslandigini ama hakkinda bilgi mutlaka edin taniyorsa soylesin saklmasin senden yilanlik yapmasin belki ortak tanidiginizin eski sevgilisi kuzeni biseyidir biraz durumun zor stalke yapmakta insani yoruyor ama gelismeleri yaz bak buraya ben merak ederim. Evlendim hala çöpçatan islerine merakliyim kocam duymasin:KK15:
Tamam yazıcam ama inşallah sevgilisi yoktur :(
Çok teşekkür ederim :KK16:

Bulup napacaksinizz. Dediğiniz gibi belki sevgilisi vardir. Bence bakışlarınızla falann belli edin niyetinizi bırakın istiyosa o sizi bulsun. Ayrica eskiden sosyal medya mi varmış bi köşede yakalar seni konuşur
Ayy keşke öyle bir şey olsa. Ben o yüzden sevgilisi var mı öğrenmek istiyorum eğer yoksa belli edicem adım atmayacağım o gelirse gelir gelmezse kendi bilir. Sevgilisi varsa belli etmek istemiyorum o yüzden araştırıyorum

Ayy keşke öyle bir şey olsa. Ben o yüzden sevgilisi var mı öğrenmek istiyorum eğer yoksa belli edicem adım atmayacağım o gelirse gelir gelmezse kendi bilir. Sevgilisi varsa belli etmek istemiyorum o yüzden araştırıyorum

Ben de nişanlimi uzaktan gördüm begendimm. Hem de benimki beni görmemişti bile kendimi belli edene kadar canım çıktı. Sonra bakislarimla hoşlandığımı belli ettim. Anlayınca da bi daha bakmadım ama sürekli karsisina çıktım yine de. Dedim istiyosa gelirr. 1 hafta talan etmis ortak tanidik bulmus hepsinin faceteki arkadaşlarına bakmış en son bakmis bulamamis arkadaşını yolladı:D

Ben de nişanlimi uzaktan gördüm begendimm. Hem de benimki beni görmemişti bile kendimi belli edene kadar canım çıktı. Sonra bakislarimla hoşlandığımı belli ettim. Anlayınca da bi daha bakmadım ama sürekli karsisina çıktım yine de. Dedim istiyosa gelirr. 1 hafta talan etmis ortak tanidik bulmus hepsinin faceteki arkadaşlarına bakmış en son bakmis bulamamis arkadaşını yolladı:KK70:
Yaa ne güzel mutluluğunuz daim olsun. Nasıl belli edicem kendimi napabilirim sürekli de ordan geçersem kötü bi izlenim bırakmak istemiyorum

Yaa ne güzel mutluluğunuz daim olsun. Nasıl belli edicem kendimi napabilirim sürekli de ordan geçersem kötü bi izlenim bırakmak istemiyorum

Aminn. Bak demissin yaa bana baktığını hissettim diyee. Sen de aynen öyle yap bakk o sana dönünce geri çevir başını. Bi müddet bunu yap ama bence sakın dükkana girme işin büyüsü kaçar

Aminn. Bak demissin yaa bana baktığını hissettim diyee. Sen de aynen öyle yap bakk o sana dönünce geri çevir başını. Bi müddet bunu yap ama bence sakın dükkana girme işin büyüsü kaçar
Ayy öyle mi iyiki konu açmışım yoksa giderdim dükkana
Tamam bakmaya devam :D

Ayy öyle mi iyiki konu açmışım yoksa giderdim dükkana
Tamam bakmaya devam :KK70:

Bencee öyle o sizin ayağınıza gelirsee daha değerli olursunuz:D bi de inşallah beraber olursanizz bu kadar cabaladiginizi anlatmayın ben salak gibi anlattim hala durup durup bi daha anlatsanaa vay bee iste böyle etkilerom falan diye hava atiyo

Bencee öyle o sizin ayağınıza gelirsee daha değerli olursunuz:KK70: bi de inşallah beraber olursanizz bu kadar cabaladiginizi anlatmayın ben salak gibi anlattim hala durup durup bi daha anlatsanaa vay bee iste böyle etkilerom falan diye hava atiyo
Bi tanışşak keşke hava atmasına da razıyım :D
Ne güzel bir hikaye inşallah benimki de sizinki gibi sonuçlanır :KK36:

Bence dükkanına gitmek için henüz erken. Kendinizi hevesli gibi göstermeyin. Sosyal medya kullansanız iyi olurmuş belki bir adım atardı. Açmayı düşünüyor musunuz?

Bir de eski sevgili konusunu hatırladığını sanmıyorum. Sorarsa dersiniz yoksa hiç oraları kurcalamayın.

Bu kişi sizden hoşlandıysa bir yolunu bulup sizi bulur. En olmadı karşınıza çıkar. :)

Back
X