• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar beğendiğimiz iç giyimleri ve gecelikleri burda paylaşalım kızlar (resimli)

bayan-gecelik-modelleri-forumozel-39.jpg

aynısı bende var. süper duruyo

huhu kizlar ben geldim nasilsiniz

az önce h&m den ic camasiri ismarladim

bakalim begenecekmisiniz

MLA01_2703_077R_81109.jpg

bunun lila rengini sectim ve alt olarak panty yani short seklinde olanini sectim

MLA01_2696_129R_77052.jpg

bununda siyah rengini sectim ve alt olarak yinen aynen panty olanini sectim

nasil sizce kizlar? :68:

arkada kalmasin kizlar huhuuu :9:

ya zaten günlük kullanmak icin aldim ben :))

inşallah rahat olur cnm. ben balanlı kullanamıyorum demirleri falan çıkıyo bazen. batıyo falan. dolgulu da kullanmıyorum. penye de kullanmam.
böyle ince sünger oluyo onlardan kullanıyorum kalıp gibi duruyo

inşallah rahat olur cnm. ben balanlı kullanamıyorum demirleri falan çıkıyo bazen. batıyo falan. dolgulu da kullanmıyorum. penye de kullanmam.
böyle ince sünger oluyo onlardan kullanıyorum kalıp gibi duruyo

simdi bu türkce tabirlerin hepsini anladim desem yalan olur :9:

ama ben kisacasi söyle söyleyim push up kullanmam yani destekli olmayanlari tercih ediyorum ama dogru bedeni bulmakta zorlaniyorum..

umarim bu sefer bunlar tam rahat olur :))

$2010-jartiyer-modelleri7.webp$81109_Pembe,%20Siyah.webp$gw-D922Pinkthumb_t_500.webp

ALINTIDIR

kızlar bende bunları çok beğendim resimleri netten aldım markaları konusunda bir fikrim yok ama almayı düşündüğüm modeller

Son düzenleme:
$rz-carmenthumbopt_t_500.webp$pr_01_27866_max.webp$S075.webp

ALINTIDIR

tabi bunlarıda çok beğendim:78:

Son düzenleme:
canım fiyatı nekadar diye sordum çünkü banada sıradan geldi günlük kullanım içinse al tabi ama çok pahalı bişey değildir umarım

canim mesajini simdi okudum kusura bakma

sütyenin bir tanesi 9 euro bi tanesi 8 euro shortlar da 7 ve 6 yanlis hatirlamiyorsam..

yurt disinda yasiyorum bu arada ve buraya göre sütyen fiyatlari 12 13 aslinda.. shortlar biraz pahali gibi.. ama set halinde aldigim icin fena degil..

birde ben aslinda cok daha pahalisini almayi düsünüyordum yine günlük kullanmak icin ama kararimi degistim..

ve konu begendiginiz ic camasirlar oldugu icin ekledim bende yani sadece seksi seyler paylasiliyor burda benim sectiklerim sönük kaldi :9:

ama henüz evli degilim o yüzden günledik ic camasirlari seciyorum :10:

biri evlilikte giyiliyor mu bunlar demiş :1: e canım kendimize giyemeyeceğimize göre dışarda da olamayacağına göre kime giyilecek tabi ki kocişlere.:23:
ben de çok seviyorum bunları giymeyi,eşim de bayılıyor.zaten erkekleri çıldırtmak için tasarlanmıyorlar mı?tamamen çıplak bir kadın bu kadar seksi olamaz çünkü.

Back
X