Beğendiğimiz alacağımız mobilyaların resimlerini koyalım - ARŞİV

kizlar bizde sevgilimle gecenlerde biraz konustuk ama hic bise begenmiyo ya

ben netten biraz yatak odasi bakmistim ama o sade sevmiyomus gösterisli olcakmis klasik sevmiyorum diyo

begendigi bi model bu

aslinda benimde hosuma gitti ama bu sekilde yatak odasi pahali olur gibime geliyo :uhm:

47buyukdz8.jpg

w350.png

amin insallah ewet daha bir sürü eksiğim var anca zaten eksikleri tamamlarım 3,5 senedir çıkıyoruz ve birde aynı şehirlerde değiliz 1.5 sene daha katlanacaz

sanki kendi durumumu okumuş gibi oldum birden..Allah gönlünüze göre versin inşallah.

koltuk takımında tekli koltukların kanepeden farklı desene sahip olması çok hoşuma gidiyor benim.
evi de dekorasyon açısından daha elverişli hale getiriyorlar, göze daha çok hitap ediyorlar bence.
işte böyle:
10_2005-p90.jpg

bu köşe koltuk da çok güzel, fiyafı da 1.600 küsürdü..

ev-dekorasyon.jpg

bunlarda çok hoş..

88_buyuk.jpg

tv sevenler ve biraz büyükçe oturma odası olanlar için ideal bence bu takım.. ama bunu yabancı bir siteden buldum bilmem trde bulunabilir mi ama belki yaptırılır..

salon1web.jpg

tek kelimeyle harikaa ...

perlecim daha önce söylediginde bakmıştım bende bu takıma
bu gidişle takımlarımız aynı olacak bende cok begeniyorum. zaten siyah yatak örtüsüde almıştım cok iyi olacak gibi. senin dügüne az kaldı nasılsa artık kullanısı görüntüsü ve bilgileri alırız senden

komidinler çok hoş durmuşş ..sağolun

Angel oturma grubu- mobsa..oturma grubunu bu renk ya da kir belli etmeyen bal köpüğü renginde istiyorum üzerinde mor yastıklar düşünüyorum. Tv ünitesinin arkasındaki duvarı da mor boyatmayı düşünüyorum..Vitrin gümüşlük vs almıcam sadece beyaz renk konsol ve masa alıcam..Sandalyeleri de iki tanesini mor giydirmeyi düşünüyorum diğerleri koltuk takımının renginden olcak..

angeloturmagrubumobsacobf1.jpg

w570.png

Beyaz renk tv ünitesi düşünüyorum bo modele benzer..kendim çizicem ekleme yapıcam bikaç tane.. imalatçıya yaptırcaz inş..

bbigio9kl1.jpg

w520.png

Düşündüğüm yatak odası..Masko artı2concept

quantum2arti2conceptcomun9.gif

w800.png

veya bu ama ilki daha ağır basıyo..Bunun gardrobu küçük geldi ama yatak başını çok kullanışlı buldum..evgör

lindayatakodasibeyazbwwyr2.jpg

w740.png
[/Q

çok sağolun ,çok hoştu koltuk çok beğendim..

Kızlar sözlüm internetten bi Mahir mobilya diye bir yer bulmuş çok hoş modeller var ve fiyatları gerçekten çok uygun ve istediğin şekilde yaptırabiliyorsun

yatak-odasi-sedef-teak.jpg

elmaszebrano_01.jpg

mercanzebrono.jpg

4842547_0.jpg

22052007629.jpg

Teknik Bilgiler

Ürünlerimiz kendi imalatımız olup tamamıyla birinci sınıf malzeme kullanılarak cnc'li makinalarda üretim yapılmaktadır.
Kullanılan malzeme 1. kalite yongapanın suntalamıdır.Ray sistemlerimiz 5 sene garantilidir.Ürünlerimiz tamamen demonte olup bağlantı sistemleri minifix bağlantı sistemidir.Bağlantı sistemlerinin minifix olması kurulumu kolaylaştırmasının yanı sıra yanlış kurulum olması durumunda mobilyanın yalama olmasını engellemektedir.
Bantlama sistemlerimiz pvc olup ürünlerimizin ömürlerine ömür katmaktadır.

Malzeme Detayları

E1 kalitesinde olup KANSEROJEN madde içermez
Reticulitermes lusifugus veya Kalotermes flavicollis ve benzeri gibi termit - BÖCEK - ve Fungus -MANTAR- zararlılarına karşı dayanıklıdır.
Mekanik dirençleri TS EN 312 ve TS EN 13986 Türk standartlarında ve EN 14322 Avrupa Birliği standartlarına uygundur.
Melaminli yonga levhalar yüzey kalitesi TS 1770 ve TS EN 13986 Türk standartlarına uygundur. Yani ürünlerimiz ;

ÇATLAMAYA
SICAK KAPLARA
SU BUHARLARINA
SİGARA ATEŞİNE
SOLMAYA
LEKELENMEYE
ÇARPMAYA
AŞINMAYA karşı dayanıklıdır.

benımde begendıgım mobılyalar var onları sızle paylasmak ıstedım..

santanact1.jpg

w640.png

santana1qc8.jpg

w640.png

yildizbl6.jpg

w640.png

11oi2.jpg

w640.png

canım bende oyle biliyorum mdf yi. ahsap gercekten çok pahalı.. naapalım biz de 5 yıl kullanır bozulunca yenisini alırız. bosver boyle daha iyi... :eek:

Evet canım haklısın napalım öyle yaparız.böylece değiştirmek istersek de bahane olur :jeyyar:

Sevgili hayat87 Aldoranın yukardaki yatak odasını çok beğeniyorduk gittik baktık-güzel fiyatı 4.300 değişmediyse.

Sevgili hayat87 Aldoranın yukardaki yatak odasını çok beğeniyorduk gittik baktık-güzel fiyatı 4.300 değişmediyse.

teşekkür ederim mısraa benim en çok beğendiğim doğtaş mobilyada ama onun fiyatıda 4.400 bende ne beğendiysem hepsi çok pahalı -tatlicadiarzu-

Cnm aynı durumdayız biz de ne beğendiysek çok pahalı olduğunu öğrendik moralimiz bozuldu.Doğtaşın özel serisinde bir yatak odası var favorimiz o aslında.Şu anda indirimli fiyatı 6.750 :KK43:

X