Gelinlik Modelleri Begendigim gelinlikler..

hepsı cok guzel ellerıne saglık :)
ben pronovias ı cok begenıyorum...tam benım tarzım :81:
bir kac tane begendıgım modelı gosterıyım sıze de bakalım sızde begenecekmısınız :)

en sağ alttaki benim de favorim..allah hepimize pronovais nasip etsin inşallahhh:31:

ay evet dı mı o benım de cok hosuma gıdıyor :)))
ah tatlım amin amiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn ınsallah pronovıas gıyerız :))))

benım en begendıgım 1. aslında..
hep full dantel ıstemısımdır,hala daha bır kararsızlık yasıyorum o konuda..ama 1. gelınlık cok masum cok saf duruyor..onu dumduz arkda sadece bır fıyonk ve kuyruk..accayıp hosuma gıttı o gelınlık...
annem 2. gelınlıgı begendı :))) vucudu sardıgı ıcın sana cok yakısır dıyor :D
amaaaaaaaannnn garı evlenıversek artıgın :))))))))))))

ay aslında ben pronovais in her modelini giyebilirim yaa,çok güzeller..favorilerimi eklemeye kalksam çok uzun sürer heraldee:1: ahh ahhhhh bi evlensek artık hehe:6:

ay aslında ben pronovais in her modelini giyebilirim yaa,çok güzeller..favorilerimi eklemeye kalksam çok uzun sürer heraldee:1: ahh ahhhhh bi evlensek artık hehe:6:

bende oylesıne ıste bakarken bı klasor yapıyım dedım de..neredeyse hepsını kaydettım :) dedıgın gıbı hepsı bırbırınden guzel..ınsallah gıyerız kız :)
aaaah canım aaaaaahhhhhh hormon onlar hormooooooooooooonnnnnnn ele gecırıyor artık bızı hormonlarımız vallahı :))))))))))))))))))) bende artık evlenmek ıstıyorum yahu aaaaaa yiter ya yiter 7 senedır ayrı evlerdeyız....

evet 2 ci çok hoşmuş ama bence hepside birbirinden güzelmiş bayıldım aslında

neresi sade abartılı değil sadece orta karar abartılı gelinlik severim vben ama bunlarda çok hoş 1 3 4 5 7 bunlar harika bence ayy çok hoş yaaa kızlr 3üncü ve 7nci modeli farklı renk kumaşla kına kıyafeti olarak nasıl olur sizce hastayım be modellereeeee

BENİM GELİNLİĞİMİN ALT KISMI BÖLEE

gelinlik803.jpg

ÜST KISMIDA BÖLE OLSUN İSTERİM :82:

iste2011gelinlikmodelle.jpg

harıka bende ole bı gelınlık ıstıyorumm ama bızım butcemıze hıcc uymuo malesef yardımcı olabılecek arkadaslar varmı kıralık gelınlık arıyorum bu tarzda

ilk sayfadaki ikinci gelinlik sade ama üzerinde çiçekler olan nereden acaba markası nedir?cevap yazarsanız çok sevinirim

Back