Gelinlik Modelleri Begendigim gelinlikler..

arkadaşların halt yimişş:1:

modellerin hepsi çok güzel canım bakma sen arkadaşlarına,herkes alışmış belli modellere biraz değişik oldumu beğenmiyorlar....

bu arada 4.model inşallahhhh benim gelinliğim olacakopuyorumnanaktan

alt tarafıyla ilgili değişiklikler olacak ama üst model budur yani....çok tatlı,romantik bir model....

modellerin hepsi çok güzel canım bakma sen arkadaşlarına,herkes alışmış belli modellere biraz değişik oldumu beğenmiyorlar....

alt tarafıyla ilgili değişiklikler olacak ama üst model budur yani....çok tatlı,romantik bir model....

İnsallah istedigin gibi olur canım.
Bende ilk ve ikinci gelinligi cook begendimmm cok degisik geldi gözümee.

üst tarafini bende cok begeniyorummmm..kollarindaki cicek gibi bant sanirim cok tatli.. diktirdigin zaman tecrübeni almak isterim..aynisini dikebilirlermi acaba merak ediyorum..

1. gelinliğe hayran kaldım muhteşem ötesi güzel tarif edemiceğim kadar beğendim yani öyle diyebilirim...hatta arşivime attım bile 1. gelinliği ki daha sevgilim bile yok =)

Son düzenleme:
1. modele bayıldım böyle bir gelinliğim olsun isterim ama bu gelinliği taşımakta önemli tabi bacak kadar boyumla bu gelinliğin içinde nasıl olurum bilmem :)

üst tarafini bende cok begeniyorummmm..kollarindaki cicek gibi bant sanirim cok tatli.. diktirdigin zaman tecrübeni almak isterim..aynisini dikebilirlermi acaba merak ediyorum..

dikimde diken yeri iyi seçmek çok önemli...her yiğidin harcı değildir iyi bir gelinlik ortaya çıkarmak.....kumaşı,dikişi herşeyi önemli...kötü bir gelinlik gerçekten çok üzücü olur....

inşallah güzel olur benimki,bildiririm burdan:))

hepsi çok güzel ama 2.ye özellikle bayıldım.ben de düğünümde sade gelinlik istiyorum.herşeyden önce asil gösteriyor.o gün abartıya kaçmamalıyız.bi de şu var takı takılıyor az ya da çok.e saç ve makyaj da o güne özel yapılıyor.bir şekilde şatafatlı durucaz zaten.göz yormamalıyız diye düşünüyorum.. buarada tarzımız da seninle çok yakın.yeni modeller paylaşırsın inş:)))

Son düzenleme:
hepsi çok güzel ama 2.ye özellikle bayıldım.ben de düğünümde sade gelinlik istiyorum.herşeyden önce asil gösteriyor.o gün abartıya kaçmamalıyız.bi de şu var takı takılıyor az ya da çok.e saç ve makyaj da o güne özel yapılıyor.bir şekilde şatafatlı durucaz zaten.göz yormamalıyız diye düşünüyorum.. buarada tarzımız da seninle çok yakın.yeni modeller paylaşırsın inş:)))

Kesinlike aynı düsünüyorum sade ama güzel olmalıyım, yüzüm ısıl ısıl olmalı.. Mesela gözün üzerine sürülen koyu tonlardaki farları hiic mii hiic sevmiyorum ben, kapatıcıdan baska birsey istemem en fazla seftali tonu isterim. Beyaz tenli oldugumdan dolayı kendime allık ve rujda seftali tonlarını yakıstırıyorum. :1rolleyes:

Kesinlike aynı düsünüyorum sade ama güzel olmalıyım, yüzüm ısıl ısıl olmalı.. Mesela gözün üzerine sürülen koyu tonlardaki farları hiic mii hiic sevmiyorum ben, kapatıcıdan baska birsey istemem en fazla seftali tonu isterim. Beyaz tenli oldugumdan dolayı kendime allık ve rujda seftali tonlarını yakıstırıyorum. :1rolleyes:

aynen..ben de nasip olursa toprak tonlarında bir makyaj yapıp olabildiğince sade görünmek istiyorum.düğüne bir ay kala gereken cilt bakımını yaptırıcam pırıl pırıl olmam lazım:)))çevremdeki çoğu gelinler bunu yapıyor ama koyu far ve kırmızı ruj bence düğün günü hoş olmuyor.sade makyaj hem cildi diri ve genç gösteriyor hem de gelinlikle çok çok asil görünüyor:)

dikimde diken yeri iyi seçmek çok önemli...her yiğidin harcı değildir iyi bir gelinlik ortaya çıkarmak.....kumaşı,dikişi herşeyi önemli...kötü bir gelinlik gerçekten çok üzücü olur....

inşallah güzel olur benimki,bildiririm burdan:))

ya ben diktirmem falan diye düsünüyorum ama sirf korktugum icin begenmezsem diye.. eger begenmedim napicam diken kisi istemedigimde kabul edicekmi , zor valla..ne o duruma glmek isterim neden diken kisinin yerinde olmak

hepsı cok guzel ellerıne saglık :)
ben pronovias ı cok begenıyorum...tam benım tarzım :81:
bir kac tane begendıgım modelı gosterıyım sıze de bakalım sızde begenecekmısınız :)

Eklentiler

• $gelinlik_43.jpg
    $gelinlik_43.jpg
    42,9 KB · Görüntüleme: 116
  • $Pronovias16.jpg
    $Pronovias16.jpg
    43 KB · Görüntüleme: 116
  • $pronovias-2011-6.jpg
    $pronovias-2011-6.jpg
    39,6 KB · Görüntüleme: 110
  • $pronovias-2011-10.jpg
    $pronovias-2011-10.jpg
    49,4 KB · Görüntüleme: 119
  • $pronovias-2011-gelinkmodelleri-36-7713.jpg
    $pronovias-2011-gelinkmodelleri-36-7713.jpg
    61,1 KB · Görüntüleme: 91
  • $Pronovias-2011-Gelinlik-Moda-istanbul-moda-evi-modaistanbul_com-42.jpg
    $Pronovias-2011-Gelinlik-Moda-istanbul-moda-evi-modaistanbul_com-42.jpg
    31,2 KB · Görüntüleme: 98
  • $gelinlik57.jpg
    $gelinlik57.jpg
    29,7 KB · Görüntüleme: 137
  • $pronovias-2011-4.jpg
    $pronovias-2011-4.jpg
    40,7 KB · Görüntüleme: 110
bu arada kabarık gelınlık sevmem ama smuwila nın koydugu 4. gelınlık cok hosuma gıttı :)

Back