- 3 Ekim 2010
- 11.466
- 3.716
- 448
annemmm dökturmussun gene sen cok guzeller ama benden gectı artık:)
Neden öyle diyorsun canım yaa yerimseniben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
annemmm dökturmussun gene sen cok guzeller ama benden gectı artık:)
4.ayımı bıtırdım cnm ya onun ıcın artık sadece bakarız :)) gönlume göre cok ıcıme sınen bır gelınlıgım oldu darısı sırada bekleyenlerın basınaNeden öyle diyorsun canım yaa yerimseniben
arkadaşların halt yimişş
modellerin hepsi çok güzel canım bakma sen arkadaşlarına,herkes alışmış belli modellere biraz değişik oldumu beğenmiyorlar....
bu arada 4.model inşallahhhh benim gelinliğim olacakopuyorumnanaktan
alt tarafıyla ilgili değişiklikler olacak ama üst model budur yani....çok tatlı,romantik bir model....
arkadaşların halt yimişş
modellerin hepsi çok güzel canım bakma sen arkadaşlarına,herkes alışmış belli modellere biraz değişik oldumu beğenmiyorlar....
bu arada 4.model inşallahhhh benim gelinliğim olacakopuyorumnanaktan
alt tarafıyla ilgili değişiklikler olacak ama üst model budur yani....çok tatlı,romantik bir model....
üst tarafini bende cok begeniyorummmm..kollarindaki cicek gibi bant sanirim cok tatli.. diktirdigin zaman tecrübeni almak isterim..aynisini dikebilirlermi acaba merak ediyorum..
hepsi çok güzel ama 2.ye özellikle bayıldım.ben de düğünümde sade gelinlik istiyorum.herşeyden önce asil gösteriyor.o gün abartıya kaçmamalıyız.bi de şu var takı takılıyor az ya da çok.e saç ve makyaj da o güne özel yapılıyor.bir şekilde şatafatlı durucaz zaten.göz yormamalıyız diye düşünüyorum.. buarada tarzımız da seninle çok yakın.yeni modeller paylaşırsın inş:)))
Kesinlike aynı düsünüyorum sade ama güzel olmalıyım, yüzüm ısıl ısıl olmalı.. Mesela gözün üzerine sürülen koyu tonlardaki farları hiic mii hiic sevmiyorum ben, kapatıcıdan baska birsey istemem en fazla seftali tonu isterim. Beyaz tenli oldugumdan dolayı kendime allık ve rujda seftali tonlarını yakıstırıyorum. :1rolleyes:
dikimde diken yeri iyi seçmek çok önemli...her yiğidin harcı değildir iyi bir gelinlik ortaya çıkarmak.....kumaşı,dikişi herşeyi önemli...kötü bir gelinlik gerçekten çok üzücü olur....
inşallah güzel olur benimki,bildiririm burdan:))