Gelinlik Modelleri Begendigim gelinlikler..

smuwiLa

Guru
Pro Üye
3 Ekim 2010
11.466
3.716
448
Merhaba

Begendigim modelleri sizlerle de paylasmak istedim. Bazı arkadaslarıma gösterdigimde, cok sade gelin dedigin söyle olur böyle olur diyorlar. Halbu ki bana bunlar cok asil ve sık geliyor.bilmiyorumkismile

Taslı gelinlikleri de begeniyorum amaaa bunlar baska iste bakalım siz ne düsüneceksiniz? yerimseniben

Son düzenleme:
1 ve 2. modeller favorim cok begeniyorum alısılagelmisten uzak modeller olarak nitelendirebiliyorum. delikafadulden :lepi:

4. gelinligin de üst kısmına hayranım. Sondan bir önceki ve sonuncunun da üst kısımları cok güzel aynı zamanda. opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Evet çok asil ve modern modeller.Bende arşivime aldım zemuszemus

Evet çok asil ve modern modeller.Bende arşivime aldım zemuszemus

Aynen bende canım aldım :)

2.cok zarif cok güzel bayildimm

Aynen o cok farklı geliyor bana cicek desenleri cok farklı göstermiss. Ben evlenene kadar daha koc model begenirim kimbilir insanın görüp begenmekten kafası da karısıyor.bilmiyorumkismile

bu modeli ve sondan bir önceki gelinliği beğendim balon gelinlikleri sevmiyorum boyunuzuda olduğundaan daha kısa gösteriyormuşş zaten :)

bu modeli ve sondan bir önceki gelinliği beğendim balon gelinlikleri sevmiyorum boyunuzuda olduğundaan daha kısa gösteriyormuşş zaten :)

Bende boy fakiriyim canım

Tarlatansız modeller tercihim ucus, ucus olan seylere bayılıyorum.
:1rolleyes:

Ben de sadelikten yanayım. Sade gelinlikler çok şık duruyor.

Bu fotoğraftaki gelinlği beğendim. Ama mankenin sadeliği saçı,makyajı gelinlikten daha güzel kaydirigubbakcemile3

zevklerimiz benzeşiyormuş ben de straplez+kabarık pronovias modellerini modellerini begeniyorm

Pronovias'ın sade modelleri çok güzel. Tam fiyatını bilmesem de epey pahalı sanırım. Diktirmeye de güvenemem ben.:umursamaz:

Ben de sadelikten yanayım. Sade gelinlikler çok şık duruyor.
Eki Görüntüle 56868
Bu fotoğraftaki gelinlği beğendim. Ama mankenin sadeliği saçı,makyajı gelinlikten daha güzel kaydirigubbakcemile3

Gelinlik gercekten cok sık canım bende makyajdı falan cok hafif yaptıracagım.

zevklerimiz benzeşiyormuş ben de straplez+kabarık pronovias modellerini modellerini begeniyorm

Aynen cok farklı cok kaliteli pronovias gelinlikleri. :)

Pronovias'ın sade modelleri çok güzel. Tam fiyatını bilmesem de epey pahalı sanırım. Diktirmeye de güvenemem ben.:umursamaz:

Tam olarak fiyatını bilmiyorum canım benim bir yakınımın moda evi var fuarlara falan katılıyor gelinlikler de gercekten güzel ben ona güveniyorum insallah zamanı gelince güzel birsey yapacagız..:hulya:

4. gelinliğin üst kısmını ben de çok beğendim...boshayallersmile

Begenmenize cok sevindim.
kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
1,3,7 harikaaaaa canım.... 3 hatta benimde favorim,evlenirsem bunun aynısını giymeyi düşünüyorum inşallah..hele boyun biraz uzunsa harika durur..bende gelinlikte çok fazla abartı sevmediğim için bu modeller favorim yerimseniben

Bende boy fakiriyim 6. modele bayildim...o model kisa boylulara uygunmudur sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…