- 18 Ekim 2014
- 7.485
- 33.972
- 748
- Konu Sahibi gulbelalidir
-
Kumaş yetmemişBen şeye takıldım duvak neden sade yaff
Hiç hoş değilKızlar selam. Yakında düğünüm var, nişanlım doğulu ve düğün onun memleketinde olacak. Günlerdir gelinlik bakıyorum sadece bir tanesi içime sindi fotoğrafını ekleyeceğim. Ama nişanlım bu gelinliğin uygun olmayacağını söylüyor bununla ilgili tartışıyoruz. Fikirlerinizi alabilir miyim?Eki Görüntüle 3415120
Bu işlevsel ama buzul düğünü hayal edenler içinPerde mi desem yeni gelin yatak örtüsü mü desem bilemedim. Aynı şeyleri buna bakınca da hissettim:
T*ç perdeler var bak ondan bir top alıp diktirsen bundan iyi.Kızlar selam. Yakında düğünüm var, nişanlım doğulu ve düğün onun memleketinde olacak. Günlerdir gelinlik bakıyorum sadece bir tanesi içime sindi fotoğrafını ekleyeceğim. Ama nişanlım bu gelinliğin uygun olmayacağını söylüyor bununla ilgili tartışıyoruz. Fikirlerinizi alabilir miyim?Eki Görüntüle 3415120
Sen yanında zevkine güvendiğin birilerini götür.
Modacı tüm tuşlara basmış.
Bu gelinligin balik olduğunu anlayan erkek net gaydir, o kadar soyluyorum, ben birkac sefer baktiktan sonra farkettim icteki eteklerin dar oldugunu.Bence nişanlıniz da modeli beğenmedi ve direkt söyleyemedigi için de böyle bir bahane uydurdu.
:dSen yanında zevkine güvendiğin birilerini götür.
Gerçekten gül belalıymış
Eteği kısa olsa yazlık yerde giyilirmiş.
Annemin oya için örnek mendili var bulsam atardım şimdi çok gece oldu. Her sırada başka bi oya. Asdffassff
Kız sus sklelelelelwlslsBu gelinligin balik olduğunu anlayan erkek net gaydir.
O kadar soyluyorum, ben birkac sefer baktiktan sonra farkettim icteki eteklerin dar oldugunu.
Tasarımcı bütün güpür desenlerini kullanmak için and içmiş
Ağır model olsun diye uğraşmış ama salaş olmuş.Tasarımcı bütün güpür desenlerini kullanmak için and içmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?