- 25 Aralık 2014
- 8.159
- 27.734
- 748
- Konu Sahibi gulbelalidir
Çok göz yorucu her yerinde bir ayrıntı ben de şatafatı severim ama bu çok göz yorucu
Dantel detayı azaltılsa bide çok güpürlü.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok göz yorucu her yerinde bir ayrıntı ben de şatafatı severim ama bu çok göz yorucu
Gelinlik kotu ama siz begendiyseniz kafiKızlar selam. Yakında düğünüm var, nişanlım doğulu ve düğün onun memleketinde olacak. Günlerdir gelinlik bakıyorum sadece bir tanesi içime sindi fotoğrafını ekleyeceğim. Ama nişanlım bu gelinliğin uygun olmayacağını söylüyor bununla ilgili tartışıyoruz. Fikirlerinizi alabilir miyim?Eki Görüntüle 3415120
Balık model oralarda çok kullanılmadığı için garipseneceğini düşünüyor. Dediğiniz yere bakacağım teşekkürlerTarzinizi pek anlayamadim, nisanliniz neyi begenmedi onu da cozemedim (acik mi kapali mi buldu nedir yani?)
Eger guzel bir butceniz var ise ve boyle dort bi yani suslu gelinlik ariyorsaniz ben galia lahav modellerine bakmanizi oneririm, hem zarif hem şatafatli oluyorlar.
Bende şuan doğunun bir ilinde yaşıyorum ama bahsettiğiniz gibi kalip yargilar yok balik da giyiliyor prenses modelde herkes ne istiyorsa onu yapiyorBalık model oralarda çok kullanılmadığı için garipseneceğini düşünüyor. Dediğiniz yere bakacağım teşekkürler
Balık model oralarda çok kullanılmadığı için garipseneceğini düşünüyor. Dediğiniz yere bakacağım teşekkürler