Beğen butonunu geri istiyoruz diyenler?

ya okuduklarımı beğeniyorum ama bepen butonumu bulamıyorum beğen butonumu istiyorum bennnn :84::84::84::84::84:
ayrıca konuları o şekilde takip etmek daha kolay oluyodu pppooooofffffffff

hööööyt dağıtırız bu forumu

biliyorum ama ben hala istiyorum. sakıncası mı var

beğeni butonu düşünce olarak iyiydi ama uygulama açısından hiç kullanışlı değildi ve sonunda kalktı. aynı içerikte ama programa yük getirmeyecek yeni bir sistem geliştirilmeli bence . bazen tıpa tıp aynı düşüncede olduğumuzu gösteren yorumlar yapılıyo her seferinde alıntı yapıp katılıyorum demektense beğeniyorum yada katılıyorum yahut destekliyorum deyip konuyu kapatmak gerekiyo.

bende istiyorum bende bende beğen butonunu geri istiyorum bende bende:84::84::84::84::84::84::84:

işte sorun da orda ya

beğene tıklayıp geçemiyoruz ki artık, alıntılayıp katılıyorum yazıyoruz. ve bu daha çok yük getirir veritabanına

ayrıca hız açısından da bakarsak, beğen butonu kaldırıldı ama gıdım değişiklik yok sitenin hızında

alıntılama butonu kaldırılsa ve herkes birbirinin adını belirterek yazsa çok daha rahatlar sistem. ha bunu da istemem ama tercih edersem alıntılamanın kaldırılmasını isterim

yok len vazgeçtim, o zaman da tadı tuzu olmaz forumun

veritabanını baştan iyi ayarlasanız böle olmazdııııı, yavaşlık veri çekerken oluyordur. ck ck ck kim buranın programcısı bakim

Beğeniyorum öyleyse varım

beğenmek veeee beğenilmek hakkımı geri istiyorummmmmmmmmmmmm

:13::13::13::13::13::13::13::13::13:bende beğenmek,beğenilmek istiyorum................:84:

burayada yazayım verilen haklar geri alınamaz

beğenilmek güzel oluyodu beğenmekdeee inş en kısa zamanda geri gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…