Beenmediiniz popler parfmler ?

hypnotic poison ,dolce gabbana light blue
ikisini de herkes methediyor,light blue kokusu güzel diil bence ama hypnotic poison gerçekten çok ağır bir koku bayıyo beni

Merhaba ben Calvin Klein "Eternity" aldım yakın zamanda, koku güzel olmasına güzel çok güzel ama beğenmediğim tarafı kalıcı olmaması , Özel bir yerde kullanmayı düşünüyorsanız şayet şişeyi hiç üşenmeyip yanında taşıyacaksınız (benim gibi).

bende
Hypnotic Poison
Chanel no:5
wish
angel
böööö yaniii anneanne kokuları =)) Hypnotic Poison belki biraz hoş ama buram buram kokuyo insanı bayıyo bir süre snra kullandım çünkü sonra bıraktım.
Very parfümüde güzel begenerek kullandım kış kokusu ama yarıya geldıgınde artık kokusundan tiksindim biraz ağır geldi açıkçası ama çirkin bir kokumu hayır

şuan bayılarak kullandıgım parfümüm chanel chance ayyy içerim bile onu cok güsel hihihi

Son düzenleme:
Gucci-Rush hic sevmem
Dior J'Adore babam aldi beğenmedim hala aldıği gibi duruyor
Burbery Classic-weekend eniştem aldı onuda kullanmadım (
yves saint laurent yine babam aldı ve bende beğenmedim
babam parfümleri koklamadan alıyor hep kalbini kırmamak içinde güzel diyorum :))

Kullanmıyorsan parfüm takas bölümünde sevdıgın bir koku karşılıgı takas yap canım mutlaka takas alıcısı cıkıyor hemde eğlencelı oyun oluyor evde öylece duracagına değişirsin güzel bir parfümeyerimseniben

Sexy Graffiti belki bana yakışmadı diyeceğim ama şişede bile bence kötü kokuyor çok ağır ve çok şekerli...:1no2:

herkesten yoğun bi avon parfümü kokusu duymak.ayrıca bellisima dolca vita iğrenççler.aklıma gelir gülerim böle köye giderdik yazınn kadınlar makyaj yapar hepsinde aynı koku bellisimaaaa kaydirigubbakcemile3 bildğn araba kokusuu

lmaz:Hypnotic Poison ...kesinlikle,
iyi güzelde herkeste onu kullanmasın yaaaa...avon parfümü gibi heryerden kokusunu alıyorum ve fena gıcık oluyommmmm

calvin klein euphoria yı hiç beğenmedim nedense hediye gelmişti kullanmıyorum duruyor köşede.

givenchy absolulety irressistible i parfümeride denedim hiç beğenmedim.

lolita lempicka yı denedim aynı şekilde beğenmedim.

amor amor u beğenmedim.

burberyy denedim aynı şekilde onu da beğenmedim.

C. Herrera 212 Sexy geçen denedim hiiiç beğenmedim, sivrisinek ilacı var aynen bunun gibi kokuyor! akannehir

Angel'ı da sevmem...Hypnotic poison'larda ağır...yani belki ileriki yaşlarda kullanırım ama şu anda hiiiç benim tarzıma uymuyor...Lancome Hypnose'ı da beğenmem pek...
:sinifsinif:

hypnotic poison, ysl paris, beautiful, ultraviolett, chance, lovely gibi daha çok var beğenmediğim parfüm ama şimdilik bunlar aklıma geldi.

C.K euphoria.Aldım yılın en iyi parfümü diye senelerdir öyle duruyor.Ben hiç beğenmedim ama ablam sıktığında iş yerinde herkes parfümünü sormuş.

gucci rush.... beğenmediğiniz sıkıldığınız parfümlerinizi parfüm tapiğimizde takas edebilirsiniz cicişler.... bekleriz bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…