- 21 Ekim 2021
- 559
- 1.272
- 30
- Konu Sahibi fiyonaprensesolan
Merahab hanımlar, sorunum anladığınız üzere kilolar
Fazla kilom bana kalırsa çok değil. 27 yaşındayım 1.68 boy ve bu sabah 71.5 kiloydum.
Geçtiğimiz 1 ay dikkat edip 69.9a indim ve en düşük gördüğüm kilo o oldu.
Şimdi yine 71 işte..
Çookk sıkıldım bu döngüden. Resmen 70-73 arası sabitim yaklaşık 2 yıldır.
Çok değil 8-9 kilo verip 62-63 olmak istiyorum ama OL-MU-YOR.
Öğlen salata yiyorum akşam makarna..
Bi ara aralıklı oruç deneyeyim dedim ama emin olamadım sağlıklı bir yöntem olduğundan.
O konuda da deneyiminiz varsa duymak isterim.
Sadece beslenme değil hareketsiz hayatımı da değiştirmek istiyorum.
Masa başı çalışıyorum ve günlük adımım 2500-3000. o kadar ham bir bedenim var ki, geçenlerde tempolu 45 dk yürüdüm ertesi gün bacaklarım ağrıdı
Yani normal insan spor salonunda çalışınca bu ağrıları yaşar, ben dümdük yürüyerek yaşadım.
Ve içimden de gelmiyor sanki... patates gibi yatıyorum işten sonra.
Hele spor salonu hiç ısınamıyorum.
Evde leslie denedim deli dana gibi kendi kendime olduğum yerde yürüyorum o bile nefesimi kesiyor.
10 kilo fazlam var ama biraz fazla hareket edince durum bu oluyor..
Bu halimi beğenmiyorum..
Lömbür lömbür iç bacaklar, kocaman üst bacağım ve adeta mayalı poğaça hamuru olan kollarımı beğenemiyorum..
Ne yapmalıyım demeyeyim zira yapmam gereken şeyler ortada ama sizden motivasyon almak istedim.
27 yaşındasın ne bu hantallık diyin, ben 3 çocuk doğurdum taş gibi fiziğim var diyin,
aslansın kaplansın zor değil kalk da yürü diyin...
Tşk.
Fazla kilom bana kalırsa çok değil. 27 yaşındayım 1.68 boy ve bu sabah 71.5 kiloydum.
Geçtiğimiz 1 ay dikkat edip 69.9a indim ve en düşük gördüğüm kilo o oldu.
Şimdi yine 71 işte..
Çookk sıkıldım bu döngüden. Resmen 70-73 arası sabitim yaklaşık 2 yıldır.
Çok değil 8-9 kilo verip 62-63 olmak istiyorum ama OL-MU-YOR.
Öğlen salata yiyorum akşam makarna..
Bi ara aralıklı oruç deneyeyim dedim ama emin olamadım sağlıklı bir yöntem olduğundan.
O konuda da deneyiminiz varsa duymak isterim.
Sadece beslenme değil hareketsiz hayatımı da değiştirmek istiyorum.
Masa başı çalışıyorum ve günlük adımım 2500-3000. o kadar ham bir bedenim var ki, geçenlerde tempolu 45 dk yürüdüm ertesi gün bacaklarım ağrıdı
Yani normal insan spor salonunda çalışınca bu ağrıları yaşar, ben dümdük yürüyerek yaşadım.
Ve içimden de gelmiyor sanki... patates gibi yatıyorum işten sonra.
Hele spor salonu hiç ısınamıyorum.
Evde leslie denedim deli dana gibi kendi kendime olduğum yerde yürüyorum o bile nefesimi kesiyor.
10 kilo fazlam var ama biraz fazla hareket edince durum bu oluyor..
Bu halimi beğenmiyorum..
Lömbür lömbür iç bacaklar, kocaman üst bacağım ve adeta mayalı poğaça hamuru olan kollarımı beğenemiyorum..
Ne yapmalıyım demeyeyim zira yapmam gereken şeyler ortada ama sizden motivasyon almak istedim.
27 yaşındasın ne bu hantallık diyin, ben 3 çocuk doğurdum taş gibi fiziğim var diyin,
aslansın kaplansın zor değil kalk da yürü diyin...
Tşk.