Beden dersine girmemek için rapor nasıl alabilirim

Aliniyor valla :) unide ki beden derslerine heyet raporum oldugu icin katilmiyorum. Sicak havada canin cikasiya kadar kosturuyor zalimin hocasi. Sanki olimpiyatlara hazirlaniyoruz

Paramedik olacak biri için önemli değil mi bedensel egzersiz, hoca işini ciddiye alıyor ve düzgün yapıyor demek ki.

Saglik sorununu anlarim da beden dersini sevmiyorum ne demek. Mufredattaki butun derslere sevseniz de sevmeseniz de katilmak zorundasiniz sanki biz bayiliyorduk

Öğretmen kafasına göre sen girme diyemez. Onun da hesap verdiği duurmlar var raporu iletmesi şart

Canım benim öğretmeninle konuş. Zaten okul yönetimi de sıkıntını biliyordur. Bende bir ara ameliyat oldum. Bir beden öğretmenimiz takıntılıydı. Çok ağır hareketler yaptırıyordu. Raporumu aldım. Heyet raporu değildi yalnız. Müdür yardımcımız hoca ile konuşmuştu. Karneme raporlu diye düşülmesin diye. Raporlu yazması sıkıntı yaratabilirmiş. Tam olarak neden olduğunu bilmiyorum. Onun yerine bende yıllık ödev yapıp not almıştım. 2 yıl boyunca bu şekilde beden dersini tamamladım.

heyet raporuna gerek yok. Doktora gidip direkt söylüyorsun ameliyat oldum beden dersine girmemek için rapor almak istiyorum diye,o da ağır hareketler yapmayacağına dair bir rapor veriyor.

Paramedik olacak biri için önemli değil mi bedensel egzersiz, hoca işini ciddiye alıyor ve düzgün yapıyor demek ki.
Iyide kosmak anlamsiz bizim meslekte onemli olan kas calismasi.ozellikle kol kasi yeri geliyor 100 kiloluk bi insani merdivenlerden indirmek zorunda kaliyorsunuz asansor olmayan apartmanlarda .kardiyo egzersizleri yapsak amenna .

Iyide kosmak anlamsiz bizim meslekte onemli olan kas calismasi.ozellikle kol kasi yeri geliyor 100 kiloluk bi insani merdivenlerden indirmek zorunda kaliyorsunuz asansor olmayan apartmanlarda .kardiyo egzersizleri yapsak amenna .
Isınmadır belki o koşma dediğiniz? Yani adamın öğrencilere bir garezi yoksa :)
İhtiyacınız olan kol gücü için vücut ısınmadan kuvvetlendirme egzersizi yaparsanız, koşmayı dert etmeyen meslektaşlarınız sizi seve seve taşır :)

Raporunuzu alın.
Ben öğretmen olsam ben de isterdim rapor.
Heyet raporu olması onun kararı degil muhtemelen yönetmeliktir.
bir de bu dersi beğenmemek, küçümsemek neden?
Beden eğitimi ders degil mi?

400 metrelik stad koşusu 4 kez kosuluyor :) biraz yurutup devam ettiriyor

Eski rapor kabul olmaz yenisi alman gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…