Beden dersine girmemek için rapor nasıl alabilirim

AdventureTime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2016
932
397
53
Merhaba ablalarım lisedeyim bedene yeni bi hoca girecek ben de belimden ameliyat oldum beden dersine katılmamam lazım katılmak istemiyorum da zaten.Geçerli bir rahatsızlığınız varsa rapor getireceksiniz doktor raporu da değil heyet raporu olacak dedi.
Liseye yeni başlarken 1 yıllık hastaneden almıştık ama diğer beden hocaları durumumu bildiği için yenileme gereği olmadı.Derslerde bir şey yaptırmadılar.
Ama bu hoca öyle değil illa heyet raporu istiyor.Eski raporumu bulup götürsem kabul olur mu ?
Kabul edilmezse nasıl alabilirim heyet raporu beden dersini hem sevmiyorum hem de sırtımda platinler var geçen senelerde çok bir şeye katılmadım.Beden hocası iyi ama dersi çok ciddiye alıyor ve biraz sert.

Heyet raporu almak öyle kolay mı ya sanmıyorum versinler ama gidip bit devlet hastanesine durumunuzu anlatın onlar sizi yönlendirirler

Heyet raporu almak öyle kolay mı ya sanmıyorum versinler ama gidip bit devlet hastanesine durumunuzu anlatın onlar sizi yönlendirirler
200 tl yi verince alıyorsun. Sağlık durumunu gösterir rapor işte, işe girerken de istiyorlar. Tek tek bütün bölümlere muayene oluyorsun. Konu sahibi de ameliyat geçirdiğini ve platinli olduğunu ispatlayacak bu şekilde.

Valla heyet raporu benim bildiğim öyle kolay alınan birşey değil babannemde bunama vardı altını bile bezliyorduk almak için bayağı gidip gelmiştik inş. Alabilir 200 tl çok değilmiş

Yine de almadan önce hocamla konuşmayı deneyeceğim burada anlattıklarımı anlatırım eski raporumu bulup gösteririm belki kabul eder.Etmezse de denerim heyet raporu almayı.
Zaten sadece zorlanacağım şeyleri yaptırmasın yeter.Takla falan yani.

Ameliyat oldugun hastaneye git. Hatta kendi doktorunu bulursan alman daha kolay olur. Platin varsa verirler zaten

Ameliyat oldugun hastaneye git. Hatta kendi doktorunu bulursan alman daha kolay olur. Platin varsa verirler zaten
Öncekini de kendi doktorumdan almıştım.Ameliyat olduğum hastane şehir dışında ve çok çok kalabalık 2-3 hafta önceden randevu almak lazım doktora gözükebilmek için.2 saat arabayla yol 3-4 saatte doktor kapısında bekliyorduk.
Eski hastaneme bi rapor için tekrar gitmek istemiyorum aslında.Belki hocaya söylesem bunları anlar izin verir.Eski raporu da bulurum.Yine de olmazsa denerim.

kız bi beden dersi için heyet raporu mu alınır? Anlat hocaya yeter hoca anlamıyorsa çık müdüre söyle. heyet raporuna gelene kadar milyon seçenek var.
Aliniyor valla :) unide ki beden derslerine heyet raporum oldugu icin katilmiyorum. Sicak havada canin cikasiya kadar kosturuyor zalimin hocasi. Sanki olimpiyatlara hazirlaniyoruz

kız bi beden dersi için heyet raporu mu alınır? Anlat hocaya yeter hoca anlamıyorsa çık müdüre söyle. heyet raporuna gelene kadar milyon seçenek var.

İyi de o ders değil mi

Benim matematik zekam yok beni matematik dersinden fasulyeden geçir desek olur mu

Beden eğitim dersinden de muaf olunacaksa rapor alınır aksi durumda tüm sınıf eşittir

İyi de o ders değil mi

Benim matematik zekam yok beni matematik dersinden fasulyeden geçir desek olur mu

Beden eğitim dersinden de muaf olunacaksa rapor alınır aksi durumda tüm sınıf eşittir
Ne alakası var acaba? Kız burada ameliyat geçirdim zor durumdayım diyor. Neden meseleyi büyütelim? Sağlık söz konusu. Siz çocuğunuza yavrum ayağın kırılsa da o topu atacan mı diyonuz? Bi durup düşünün

Hayır gidip rapor alsın tabii ki

Ama gidip rica etsin idare etsinler diye diye ülkece adamını uyduranın işini hallettiği, uyduramayanların mağdur olduğu sistem ilerliyor

Beden eğitimi dersinden rapor alınması bu sorunlar için var, sağlık sıkıntısı olan kimse de mağdur olmuyor böylelikle

Bundan 30 yıl önce de vardı rapor alan tribünde oturur geri kalan derse katılırdı

Tamam siz öyle yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…