• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BEDAVA TATİL

bikahve95

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
1.151
1.171
83
Merhabalar,
Ben geçen günlerde bir çekilişe katıldım ve aradılar kazandınız gibisinden 3 gün 4 gece bedava tatilmiş(!?)
işte önce tanıtım için yalovada otelde tanıtım etkinliği ve havuzbaşı yemeğine davet ettiler yalovadaki otelleri yeni açılmış onun 90 dklık tanıtımından sonra hediye tatil çeklerimizi vereceklermiş. Hiçbirşey satın almak zorunda değilmişiz devremülk tanıtımı da değilmiş.
Aranızda başına böyle bişey gelen oldu mu
adamlar doğru mu söylüyor yalan mı?
gitsek mi gitmesek mi?

Bende gecen sene bir marketin önünde kiz lutfen doldurun dedi markt çalışani bende doldurdum hemen aradılar 2 gün sonra iste hafta sonu bilmem nerede otelde yemekli gezi vs gitmedik... geçen cuma aradilar hic nefes almadan once doldurduğum formu hatrlatti sonra 100 kişi içindesiniz 4 gün 3 gece 5 yıldızlı otel icin 4 kişilik hak kazandiniz vs , yemekten sonra bilmem kim beyin katilimiyla hediye çekleriniz verilecek dedi ama oraya gidince baya bir baski oluyormuş devre mülk satmak icin , almazsak bize verirler mi acaba oyle bir sey gitmedik

Gitmeyin bence seneler önce annemle babamın başına geldi , oraya gittiklerinde çok baskı yapmışlar yani mafya gibi adamlar neredeyse almıyorum dediğinde silah çekecekler..
Bedava tatili kim verir ki zaten cazip göstermeye çalışıyorlar

satmak için baskı yapsalar nolcak alabilecek miyiz? şahsım adına cevap vereyim: yoooo :D
o yüzden bilindik bir olaysa giderdim ben

Geçen burda bi üye konu açmıştı tatili kredi kartına çektirip gidemedikleri tatil için..

Parayla gidemediğimiz tatile bedava gidebileceğime asla inanmam dikkatli olun.

Bende gecen sene bir marketin önünde kiz lutfen doldurun dedi markt çalışani bende doldurdum hemen aradılar 2 gün sonra iste hafta sonu bilmem nerede otelde yemekli gezi vs gitmedik... geçen cuma aradilar hic nefes almadan once doldurduğum formu hatrlatti sonra 100 kişi içindesiniz 4 gün 3 gece 5 yıldızlı otel icin 4 kişilik hak kazandiniz vs , yemekten sonra bilmem kim beyin katilimiyla hediye çekleriniz verilecek dedi ama oraya gidince baya bir baski oluyormuş devre mülk satmak icin , almazsak bize verirler mi acaba oyle bir sey gitmedik
hiçbirşey satın almazsanız dahi hediye çekleriniz kesinlikle sizindir dedi teldeki adam ve hiçbirşey satın almak zorunda olmadığımızı söyledi

bizde aynı hatayı yaptık ve gittik devre mülk satmak için 3 kişi degiştirdiler ,
onlar ne kdar direttilerse ben onlardan fazla direttim ,
sonunda kazanan ben oldum ve almadık , manykamıyım hersen aynı otele gideyim

Bir araştırın önce yasal bir çekiliş mi ona göre karar verin bence . Resmi değilse kesinlikle gitmeyin .

bundan yıllar önce şehrimizde bir market açıldı. yani avm. sanırım ilk avmdi. işte davetiye falan verdiler bize. ne alırsan ilk güne bedava dediler. girdik aldık birkaç parça bir şey. bir de gözümüz tok davrandık. kardeşlerime birer oyuncak. 2 kardeşim var. bir de not defteri. sonracıma havadan atıyorlar oyuncakları. bir izdiham sorma gitsin. zorla veriyorlar ha. gelgelelim çıkarken sürükleyerek kasaya götürüp ödeyin dediler. yani demem o ki size zorla verilen tatili illa ki ödetirler. ama öyle ama böyle.

Böyle bir devre mülk satış tekniğinini de ! ilk kez duydum .

bizde aynı hatayı yaptık ve gittik devre mülk satmak için 3 kişi degiştirdiler ,
onlar ne kdar direttilerse ben onlardan fazla direttim ,
sonunda kazanan ben oldum ve almadık , manykamıyım hersen aynı otele gideyim
gitmesende tatili aldınmı bedavaymış ya

tlefonda almazsanız da tatil tabiki sizin dediler yalan yani , zaen gitmem

aynen canım yalan , kazandınız gelin alın dediler gittik ve oyuna getiriyorlar ,
inanılmaz yüksek sesle müzik dinletip hipnoz ediyorlar senı resmen ,
sonra ellerinden kurtulmak için satın alıyorsun ,

kısaca gitme canım kandırılma

Back
X