• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

Dergimiz bir de kampanya sürpriziyle geliyor…

Derginin içindeki 3 yazının sonunda kampanya kodları bulunuyor. 3 kampanya kodunun hepsini bulup Dergi Kampanyası | YeniOyuncaklar adresindeki “Oyuncak Çekiliş Formu”nda işaretleyin, aşağıdaki hediyelerin sahibi olun.

15 Nisan – 30 Nisan tarihleri arasında verilen hediyeler;

1 kişiye Miki Fare Klüp Evi Zıp Zıp

10 kişiye Çin Satrancı

10 kişiye Tipp Kick Classic

01 Mayıs- 15 Mayıs tarihleri arasında verilen hediyeler;

1 kişiye Tamirci Manny Yapbozu

10 kişiye Çin Satrancı

FFAA MMAS FFAZ
cevaplar buymuş

Dergimiz bir de kampanya sürpriziyle geliyor…

Derginin içindeki 3 yazının sonunda kampanya kodları bulunuyor. 3 kampanya kodunun hepsini bulup Dergi Kampanyası | YeniOyuncaklar adresindeki “Oyuncak Çekiliş Formu”nda işaretleyin, aşağıdaki hediyelerin sahibi olun.

15 Nisan – 30 Nisan tarihleri arasında verilen hediyeler;

1 kişiye Miki Fare Klüp Evi Zıp Zıp

10 kişiye Çin Satrancı

01 Mayıs- 15 Mayıs tarihleri arasında verilen hediyeler;

1 kişiye Tamirci Manny Yapbozu

10 kişiye Çin Satrancı

FFAA MMAS FFAZ
cevaplar buymuş

katıldım çok sağol

denemek bedavadan nescafe gold kazanmışım kargo yarın elime ulaşacakmış :D ben çok sevdim denemek bedavayı 1 ay içerisinde 3. promosyon ürünüm :52:

denemek bedavadan nescafe gold kazanmışım kargo yarın elime ulaşacakmış :D ben çok sevdim denemek bedavayı 1 ay içerisinde 3. promosyon ürünüm :52:
tebrikler :71:
o konuya bende cevap yazmıştım ama kazanamamışım :50:
Denemek bedavaya aylardır yazıyorum henüz hiç birşey kazanabilmiş değilim :43:

arkadaşım nasıl kazandın bende üyeyim oraya arda yorumda yapıyorum ama gelen giden yok:(

tebrikler :71:
o konuya bende cevap yazmıştım ama kazanamamışım :50:
Denemek bedavaya aylardır yazıyorum henüz hiç birşey kazanabilmiş değilim :43:

o siteye üye olmak yetrlimi yoksa her ürün için bişeymi yazmak gerekiyor..

üye olduktan sonra isteğim ürün hakkında fikirlerimi yazıyorum yorumlarım ürün övmeye yönelik olması için uğraşmıyorum gerçekten ne hissettiriyorsa yada kullanıp ne hissettiysem onu yazıyorum sağolsun yorumları beğeniyorlar. nescafe kazanmak için ise kimyevi madde hakkında bilgi istediler googleden aradım buldum yazdım sadece.

Kazandığım olay kremim hala elime ulaşmadı diye siteye mail attım, hiç tanımadığım birine teslim edilmiş ya:84: Verilen bilgilerdeki tlf numarasını aradım onlarda böyle biri yok, tanımıyoruz dediler.:59:
Çok canım sıkıldı ya 1 aydır krem gelsin diye bekliyorum...
Ne yapayım ben şimdi kızlar, bir bardak suyu içtim ama, onu söylemeyin:43:

Kazandığım olay kremim hala elime ulaşmadı diye siteye mail attım, hiç tanımadığım birine teslim edilmiş ya:84: Verilen bilgilerdeki tlf numarasını aradım onlarda böyle biri yok, tanımıyoruz dediler.:59:

kısmet canım üzülme:34:
sonuçta eğlenmek için katılıyoruz oraya buraya.
çok ihtiyacın olan bir ürünse,alırsın piyasadan:61:

ay çok sinir bozucu bi durum insan hevesleniyo sonuçta ama sağlık olsun yenilerine kısmet artık :3:

bana da bugün denemek bedavadan bebe şampuanı ve 2 tablet deterjan geldi deterjanı deneyeceğim ama şampuanı kendimde denerim tanımadığım bir şampuanla kızımı yıkamam

Back
X